ASUS TUF GAMING B760M-E D4
MSI MAG B660M Mortar DDR4
Sizce hangisini almalıyım yada başka bir öneriniz varmı yardımcı olabilirseniz sevinirim ve matx olması ve dddr4 olması gerekiyor
Hem fiyat farkı olarak da hem soğutma olarak da hem de yenilik olarak da B760 TUF daha iyi.ASUS TUF GAMING B760M-E D4
Sizce hangisini almalıyım yada başka bir öneriniz varmı yardımcı olabilirseniz sevinirim ve matx olması ve dddr4 olması gerekiyor
B760 al geçASUS TUF GAMING B760M-E D4
HMM anladım teşekkür ederim peki ondan başka önerebileceğin bir anakart var mı yoksa bu iyi miHem fiyat farkı olarak da hem soğutma olarak da hem de yenilik olarak da B760 TUF daha iyi.
B760 da oc yapılabiliyor mu biliyor musun? birde daha iyi önerebileceğin varsa önerebilir misin?B760 al geç
B760 hakkında bende konu açtım, O.C yapılıyor mu bilmiyorum bende 14600KF'li bir sistem toplayacağım. Onun dışında mATX olarak TUF serisi güzel bütçe olarak da iyi bence alınır.HMM anladım teşekkür ederim peki ondan başka önerebileceğin bir anakart var mı yoksa bu iyi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
B760 da oc yapılabiliyor mu biliyor musun? birde daha iyi önerebileceğin varsa önerebilir misin?
Benim bildiğim msı da oc oluyor asus tarafında rog de cpu ve ram oc oluor tuf da sağdece ram oc oluyorB760 hakkında bende konu açtım, O.C yapılıyor mu bilmiyorum bende 14600KF'li bir sistem toplayacağım. Onun dışında mATX olarak TUF serisi güzel bütçe olarak da iyi bence alınır.
Konu açtım bakalım hocam.Benim bildiğim msı da oc oluyor asus tarafında rog de cpu ve ram oc oluor tuf da sağdece ram oc oluyor
bende i7-13700k işlemcşm var ve anakartım PRO H610M-E DDR4 bunda oc desteklemiyor sadece ram aynı şekilde
Gördüm hocam bende cevapları merakla bekliyorumKonu açtım bakalım hocam.