evet hocam kullanan biri ile konuşabilsem almayı düşünüyorumBu klavyeye bugün baktım çok güzele benziyor
evet hocam kullanan biri ile konuşabilsem almayı düşünüyorum
evet hocam kullanan biri ile konuşabilsem almayı düşünüyorum
Sanırım kablolu kullanılmıyor hakkında kısmında pil mil diyorduAlıntıyı görüntüle
Hocam bu klavye de güzel gibi Outemu switchleri var fakat kablolu da kullanılıyor mu onu çözemedim.
Evet bir tane inceleme videosu buldum kablolu kullanılmıyor.Sanırım kablolu kullanılmıyor hakkında kısmında pil mil diyordu
hocam orda yazan şeyleri gösteriyor zaten japonca olduğundan pek bişe anlamadımEvet bir tane inceleme videosu buldum kablolu kullanılmıyor.
Hocam yine klavye hakkında bilgi sahibi olursunuz diye attım. Bu arada ben de şuan klavye arayışındayım eğer güzel bir model bulursanız beni de bilgilendirirseniz sevinirim.hocam orda yazan şeyleri gösteriyor zaten japonca olduğundan pek bişe anlamadım
hocam bütçeniz nedir ona göre uygun bir şey bulursam söylerim sizde beni bilgilendirirseniz güzel olur.Hocam yine klavye hakkında bilgi sahibi olursunuz diye attım. Bu arada ben de şuan klavye arayışındayım eğer güzel bir model bulursanız beni de bilgilendirirseniz sevinirim.
300-600 TL bandında %60 klavye arıyorum bu attığınız model gibi. Tabii ki bulursam buraya atarım.hocam bütçeniz nedir ona göre uygun bir şey bulursam söylerim sizde beni bilgilendirirseniz güzel olur
Mizar mz60 veya durgod tkl al sahibindenden.300-600 TL bandında %60 klavye arıyorum bu attığınız model gibi. Tabii ki bulursam buraya atarım.