mahalledeki çocuk seslerinden rahatsız olmak

Livaković

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,360
hocalarım merhabalar konuyu sizlere baştan sonra anlatacağım 17 yaşında bir gencim ve genellikle evde takılan biriyim evdede oyun oynarım kahvemi yapar yazılımla uğraşırım buraya kadar hiçbir problem yok fakat odam havalansın diye pencereyi dikey yatay açtığım an bir anda sanki evde 40 tane çocuk bağırıyormuş gibi sesler gelmeye başlıyor acayip bağırıyorlar susmuyorlar en az saydığım 7 8 tane çocuk var mahallede türk suriye karışık ama okumamış cahil oldukları belli gibi yaklaşık 1 aydır bunu çekiyorum eski evim çok sessiz sakindi fakat şehir dışında olması sebebi ile okul olsun dikey rampa yolu olsun bir ton zorluğu vardı ama huzurluydu ses yoktu şimdi buraya geldim ben hayatımda böyle bir şey görmedim bunlarla konuşmayada gelinmez meymeletsiz suratları var diğer mahalleli halkıda şikayetçi gibi ama kimse olay olmasın diye sesini çıkaramıyor kafayı yemek üzereyim odaya yalıtım sistemi ilemi kaplamalıyım kafayı yiyeceğim doğurup doğurup sokağa atıyorlar

yalıtım yap

polis çağır

Polis falan etki etmez bence çocuklar o haldeyse aileler nasıl tahmin bile edemiyorum düzgünce konuşarak halletmek özellikle çok zor. Tamam anlayanlar olacak elbet ama iş aileden sonra çocuğa düşüyor, küçük veya orta yaşlar hadi anlamaz incici tayfa gibi olur yapma dersin yapar kafasında bir çoğu öyle oluyor ama iş kendilerine yapılınca kötü oluyor, yani şimdiki nesil belli dayı gibi nesil örneği veriyorum ama biz de o yaşlardan geçtik eğlence olarak görüyorlar galiba genellikle bu tür kafalar ergen yaşlarında serseri oluyor. Oturduğum yerde bu tür insanlar bulunuyor çocukları lise seviyesi ve ondan alt yaşlarda, ama ses yapmada ve hayvanları rahatsız etme konusunda üstlerine yok, kedi köpeği ellerinde zarar verecek şekilde taşıyorlar kendi kafalarına göre hayvanlara istediklerini yapıyorlar, ciddi şekilde uyardığımızda ise hemen aile bireyleri sokak kekosundan farksız bir şekilde salyalı köpek gibi arıyor, bu yüzden konuşmak bile imkansız. Türk veya yabancı bir şey değiştirmiyor, yan binada oturan suriyeli ve çocuğu vardı çocuğu uyardık diye keko kafasında anlayıp babasına durumu söylemiş babası arayıp bize racon kesmeye kalkıyor tabii adamı daha sonra ayrı bir şekilde yakalayıp bir şey yapmadan uyardık özetle başınızı yakmanıza değmez.

Hocam çocuktur yani bilemiyorum , kapının önünden kovabilirsiniz veya dediğiniz gibi yalıtım yaptırmayı deneyebilirsiniz ama dediğiniz kadar çok ses geliyorsa çok bir etki edeceğini düşünmüyorum yada en mantıklı önerim güzel bir kulaklık almak razer'ın bir modeli vardı 5 metre yanında silah patlasa duymazsın öyle güzel bi kulaklıktı.

hocalarım merhabalar konuyu sizlere baştan sonra anlatacağım 17 yaşında bir gencim ve genellikle evde takılan biriyim evdede oyun oynarım kahvemi yapar yazılımla uğraşırım buraya kadar hiçbir problem yok fakat odam havalansın diye pencereyi dikey yatay açtığım an bir anda sanki evde 40 tane çocuk bağırıyormuş gibi sesler gelmeye başlıyor acayip bağırıyorlar susmuyorlar en az saydığım 7 8 tane çocuk var mahallede türk suriye karışık ama okumamış cahil oldukları belli gibi yaklaşık 1 aydır bunu çekiyorum eski evim çok sessiz sakindi fakat şehir dışında olması sebebi ile okul olsun dikey rampa yolu olsun bir ton zorluğu vardı ama huzurluydu ses yoktu şimdi buraya geldim ben hayatımda böyle bir şey görmedim bunlarla konuşmayada gelinmez meymeletsiz suratları var diğer mahalleli halkıda şikayetçi gibi ama kimse olay olmasın diye sesini çıkaramıyor kafayı yemek üzereyim odaya yalıtım sistemi ilemi kaplamalıyım kafayı yiyeceğim doğurup doğurup sokağa atıyorlar
Ayni sekilde camimin yaninda top oynuyorlar hicbirsey demiyorum zamaninda bizede kiziyprlardi neden kiziyprlar anlamazdik o yuzden anisi var susuyprum surekli kendi cocuklugum aklima geliyor

bizdede öyle be gülüm bizim mahallede durmadan ambulans sesi çıkarmaya çalışan çocuk var durmadan ıslık çalan var durmadan bağıran var gece ise köpek gezidirip durmadan torpil patlatıyorlar bende rahatsız oluyorum bu durumdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,583
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri