Yardım Mahallemize 1,5 ay önce fiber geldi ama türknet'de gözükmüyor YARDIM!

KlausM

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,346
1,5 ay önce mahalleye fiber bağladılar ordan biyana çektiler ama dışına içine değil o beyaz elektrik kutusuda 50m uzaklıkta binaya yararı olur mu bilmem
alt yapı türk telekomun fiberi, şuan ne hız alırım dediğimde ÖZGÜR İLETİŞİM 75 diyor net 61 mbps diyor ancak fiber var mahallede ama ÖZGÜR İLETİŞİM 100 paketleri ev'e gözükmüyor ne yapmam lazım?

1,5 ay önce mahalleye fiber bağladılar ordan biyana çektiler ama dışına içine değil o beyaz elektrik kutusuda 50m uzaklıkta binaya yararı olur mu bilmem
alt yapı türk telekomun fiberi, şuan ne hız alırım dediğimde ÖZGÜR İLETİŞİM 75 diyor net 61 mbps diyor ancak fiber var mahallede ama ÖZGÜR İLETİŞİM 100 paketleri ev'e gözükmüyor ne yapmam lazım?
Ara bilgi al.

Bağlanırken sorduğumda 1 ay'a aktif olur dediler hala pasif durumda galiba aramak en iyi çözüm olucak.
Dostum benim bulunduğum yere kablolar çekildi yaklaşık 3 ay sonra kapılara kadar kutular vs takıldı. Sitede sorgulama bölümünde açılmıyorsa Türknette göremiyor onlarda oradan bakıp cevap veriyor bize. Tavsiyem biraz daha sık dişini . 8/0.3 alırken artık 110/7,5 internet alıyorum çok şükür.

Geri