Yardım Mahalleye Fiber Geldi Ama İnternet Sağlıyıcılarda Fiber Gözükmüyor

KlausM

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,341
Yaklaşık 1,5-2 Ay önce mahallemize fiber bağladılar binanın dışına kadar çektiler neyse internetten baktım ne kadar sürede aktif olur diye 1 ay fln dediler ya bekliyorum bekliyorum gelmiyor nasıl halledicem ben yardım lazım

bu arada binanın içinde fiber kutusu yok nasıl getireceğim bilmiyorum ve onunla alakası var mı hiçbir fikrim yok.

Not (evimin hemen 50m yanında beyaz 1,5m yüksekliğinde bir elektirk kutusu var.)

Yaklaşık 1,5-2 Ay önce mahallemize fiber bağladılar binanın dışına kadar çektiler neyse internetten baktım ne kadar sürede aktif olur diye 1 ay fln dediler ya bekliyorum bekliyorum gelmiyor nasıl halledicem ben yardım lazım

bu arada binanın içinde fiber kutusu yok nasıl getireceğim bilmiyorum ve onunla alakası var mı hiçbir fikrim yok.

Not (evimin hemen 50m yanında beyaz 1,5m yüksekliğinde bir elektirk kutusu var.)
Süperonline ise sırayla kutu getiriyorlar.

aynısı bize oldu kasım ayında kablo döşediler mahalleye turkcelli aradığımda başvuru için (süperbox kullandığım için tarife değiştirmek için ilk turkcelle gittim) bana şey dediler şuanda biz onu göremiyoruz alt yapı türktelekom tarafında onları arayıp bilgi alabilirsiniz dediler ve binaya kablo döşemesini isteyin dedi beyefendi daha sonra aradığımda hattın döşeme bilgileri gözüküyor fakat başvurular açık değil isterseniz ön başvuru ön kayıt gibi bir şey yapmamı istediler bende yaptım abonelikler ilk açıldığında arayıp mevcut hızı söyleyip abonelik işlemlerini başlatacaklarını söylediler burda siz sözleşmeyi imzalamadan abonelik başlamıyor ama altyapıyı durumunu öğrenmek için illa ön başvuru istiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,917
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri