Mahkeme işlerinden anlayan varmı ?

『Forbidden』

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
439
Arkadaşlar 2 ay önce tanıdığım biri tarafından ayağım kırıldı kuzenimle gezerken arabasını üzerime sürmesi yüzünden bacağım kaldırım ile arabanın arasında kaldı kısacası kaçamadım ve sağ bacağımda ki kaval kemiğim ve yanındaki ince kemikte 3 kırık 4 çatlak oluştu aracı süren çocuk 16 yaşında ehliyetsiz ve araç ta başkasına ait bildiğim kadarıyla amcasının polise söylediği kadar şaka yapmak istemiş ama frenle gazı karıştırıp bana çarpmış iki kez panik olduğu için de bacağımın üstünden geçti koktuğu için de kaçtığını söylemiş bügün kendisini adliyeye çağırmışlar babam bana göre olayın üstünde hiç durmuyor avukat tutmuş bi tane avukatın hiçbişeyden haberi yok polis bana dosya numarası fln da vermedi dosyayı da inceleyemiyorum sizce bu çocuğa mahkeme takipsizlik fln verip davayı kapatır mı dava sonuçlarını fln e devlet üzerinden nasıl görüntüleye bilirim yardım ederseniz sevinirim teşekkür ediyorum

hastaneden kırıklar için rapor iste filmler fln ne varsa mahkemede kullanırsın kanıt olarak ve olayın yaşandığı yerdeki kamera kayıtlarını al babanın tuttuğu avukata ver bunları ve o kişi hakkında şikayette bulun tekrar

hastaneden kırıklar için rapor iste filmler fln ne varsa mahkemede kullanırsın kanıt olarak ve olayın yaşandığı yerdeki kamera kayıtlarını al babanın tuttuğu avukata ver bunları ve o kişi hakkında şikayette bulun tekrar
Anladım teşekkür ederim avukat dava kağıdı gelince bunları mahkemeye sunucağını söyledi zaten

Anladım teşekkür ederim avukat dava kağıdı gelince bunları mahkemeye sunucağını söyledi zaten
Donuna kadar al hocam şakasına yaptım dersin sonra anlar nasıl bir şey olduğunu insan canıyla oynamanın ne gibi bir şakası olabilir
Ailesi bu saatten sonra ona güvenip hiç bir şey vermez zaten amcasinada ceza gelir büyük ihtimal hiç acimicaksin böylelerine

Donuna kadar al hocam şakasına yaptım dersin sonra anlar nasıl bir şey olduğunu insan canıyla oynamanın ne gibi bir şakası olabilir
Ailesi bu saatten sonra ona güvenip hiç bir şey vermez zaten amcasinada ceza gelir büyük ihtimal hiç acimicaksin böylelerine
Hocam ailesinin umrumda değil hala arabayı sürüyor tatillere gidip geziyor

Hocam ailesinin umrumda değil hala arabayı sürüyor tatillere gidip geziyor
Zengin bebesi mi?
Olsun sen yine alabildigin kadar hakkını almaya çalış hocam moralini bozmasun hiç bir şey kaybetme ihtimalinin olmaması lazım saka yapiyodum diye ifade mi verilir

Zengin bebesi mi?
Olsun sen yine alabildigin kadar hakkını almaya çalış hocam moralini bozmasun hiç bir şey kaybetme ihtimalinin olmaması lazım saka yapiyodum diye ifade mi verilir
Valla bilmiyorum hocam zengin bebesi de değil ailesi kirada üzerlerine kayıtlı bişey yok diye biliyorum

Yaşın el veriyorsa hastane raporu ve varsa güvenlik kaydıyla falan sen git tekrardan şikayetçi ol. Vatandaş.uyap'a girip oradan aktif dosyalarına bakabilirsin.

Yaşın el veriyorsa hastane raporu ve varsa güvenlik kaydıyla falan sen git tekrardan şikayetçi ol. Vatandaş.uyap'a girip oradan aktif dosyalarına bakabilirsin.
Galiba dosya hala açılmadı çünkü gözükmüyor e devlet te vida bacağım hala alçıda benim gitmemin pek imkanı yok gibi

Galiba dosya hala açılmadı çünkü gözükmüyor e devlet te vida bacağım hala alçıda benim gitmemin pek imkanı yok gibi

Ya her türlü tazminatını falan alırsın. Sadece çocuk hapis cezası almaz. Para cezası verirler yaşından dolayı.

Hastanede ne işlem yapıldıysa kaydedilir. Senin alıp sunacağın kaydın bir değeri yok. Mahkeme hastaneden yazıları ister. İşlev kaybı olup olmadığına dair ise adli tıpa sevk eder. İşlev kaybı varsa maluliyet raporu çıkar. Oran yazar ona göre tazminat istersin. Raporlara avukatın itiraz edebilir. Ama 16 yaşında biri olarak bizzat uğraşabileceğin bir şey değil.

Hastanede ne işlem yapıldıysa kaydedilir. Senin alıp sunacağın kaydın bir değeri yok. Mahkeme hastaneden yazıları ister. İşlev kaybı olup olmadığına dair ise adli tıpa sevk eder. İşlev kaybı varsa maluliyet raporu çıkar. Oran yazar ona göre tazminat istersin. Raporlara avukatın itiraz edebilir. Ama 16 yaşında biri olarak bizzat uğraşabileceğin bir şey değil.
Ben 16 yaşında değilim hocam bana çarpan kişi 16 yaşında ben 18 im
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olay ciddi olmasina ragmen ciddiye alinmamasi cok aci
Malesef 2 ay oldu daha yeni ifadeye çağırıyorlar

Geri