yureksyz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Abi adam doğru söylüyür ha.Eklenti geldikten 1 dakika sonra: "Memed abi benim makalemin puanını trollüyorlar!!!!!!!"
Abi adam doğru söylüyür ha.Eklenti geldikten 1 dakika sonra: "Memed abi benim makalemin puanını trollüyorlar!!!!!!!"
Bence bunu göze almalıyız.Eklenti geldikten 1 dakika sonra: "Memed abi benim makalemin puanını trollüyorlar!!!!!!!"
Plat'da da dolu aslında evet. Siz en iyisi belli üyelere verin o hakkı . Titanyum'da bile troll üye biliyorum ben. Adını söylemeyeyim şimdi.Bunu asıl trolleyecek olanlar platlar bu arada
Hocam Silver veya Gold + olunca pek troll söz konusu olacağını sanmıyorum.Eklenti geldikten 1 dakika sonra: "Memed abi benim makalemin puanını trollüyorlar!!!!!!!"
Silver veya Gold olupta troll olan bir çok kişi sayarım aslında sana biraz düşünsem. Yani pek güvenilir bir şey değil.Hocam Silver veya Gold + olunca pek troll söz konusu olacağını sanmıyorum.
Pek görmedim hocam,ama belirli kişilere verilirse daha iyi olur sanırım.Veya belirli uyarı sayısının altındaki kişilere.Silver veya Gold olupta troll olan bir çok kişi sayarım aslında sana biraz düşünsem. Yani pek güvenilir bir şey değil.
Abi sen Titanyumlara ver kafa rahat.Bunu asıl trolleyecek olanlar platlar bu arada
Yok rütbeyle çok alakası var +80 ve platların kesinlikle vermemesi gerek çok büyük sıkıntı yoksaRütbe ile ne alakası var arkadaşlar komik olmayın
Özellik mantıklı bu arada gelebilir, düşük puan verene de bir şey yapmaya gerek yok sırf onun yüzünden özellikten mahrum kalmak saçma olur.
Alakası yok fakat forumu DC sunucusuna döndürenler olduğundan bir kıstas koyma ihtiyacı doğuyor.Rütbe ile ne alakası var arkadaşlar komik olmayın
Özellik mantıklı bu arada gelebilir, düşük puan verene de bir şey yapmaya gerek yok sırf onun yüzünden özellikten mahrum kalmak saçma olur.
Yüksek rütbede troll sayısı daha az. Ha' evet Plat'ta bile bol bol var. Fakat silver ile karşılaştırılamaz bile.Rütbe ile ne alakası var arkadaşlar komik olmayın