Bot bile bu özellik çok suiistimal edilir yazdı ya.Olabilir. Fakat Mehmet Yılmaz'ın en başta kafasına yatmadı diye düşünüyorum. Attığı mesajlardan belli. Zannetmiyorum öyle bir şey'i yapacağını.
E bu matematik sorusu abSizin dediğiniz uzaktan bakınca mantıklı ama işleyişte problem oluşturur :
Bknz Google'da arama yaparak bir üye geldi kaydoldu ve benim incelememi(makale formatında olan) okudu beğendi veya beğenmedi .Üye bir bakacak puan muan bir şeyler var ama kendi veremiyor. Sebebi de troller vs.
Bu olayın sonu normal halkın 1 oyu profesörlerin 30 oyu olsuna döner ben söyleyeyim
Technopat da dediğine benzer sistem var.Sizin dediğiniz uzaktan bakınca mantıklı ama işleyişte problem oluşturur :
Bknz Google'da arama yaparak bir üye geldi kaydoldu ve benim incelememi(makale formatında olan) okudu beğendi veya beğenmedi .Üye bir bakacak puan muan bir şeyler var ama kendi veremiyor. Sebebi de troller vs.
Bu olayın sonu normal halkın 1 oyu profesörlerin 30 oyu olsuna döner ben söyleyeyim
Direk insanlar notunu yazacakları zaman not yazma ekranında sebep belirtsin bence. Troller öyle boş boş bakar. Bir şey yazsa dahil belli olur troll olduğu. Ayrıca not'ları da Mehmet Yılmaz'ın seçtiği ''Profesyonel'' üyeler incelesin. Trolleri kabul etmesin. Tabii Xenforo'da öyle bir özellik var mı bilmiyorum.Sizin dediğiniz uzaktan bakınca mantıklı ama işleyişte problem oluşturur :
Bknz Google'da arama yaparak bir üye geldi kaydoldu ve benim incelememi okudu beğendi veya beğenmedi .Üye bir bakacak puan muan bir şeyler var ama kendi veremiyor. Sebebi de troller vs.
Ben zaten rütbeye göre gelsin demiyorum fakat buna bir kısıtlama tarzı bir şey gelmezse Süper ultra zeki Türk milletimiz bu işi de maymun eder. Bu sebepten çoğu kişinin aklına ilk rütbe geliyor.Sizin dediğiniz uzaktan bakınca mantıklı ama işleyişte problem oluşturur :
Yorum yazma var. Onu zorunlu olacak diye ayarlanır.Direk insanlar notunu yazacakları zaman not yazma ekranında sebep belirtsin bence. Troller öyle boş boş bakar. Bir şey yazsa dahil belli olur troll olduğu. Ayrıca not'ları da Mehmet Yılmaz'ın seçtiği ''Profesyonel'' üyeler incelesin. Trolleri kabul etmesin. Tabii Xenforo'da öyle bir özellik var mı bilmiyorum.
Kime göre profesyonel neye göre profesyonelDirek insanlar notunu yazacakları zaman not yazma ekranında sebep belirtsin bence. Troller öyle boş boş bakar. Bir şey yazsa dahil belli olur troll olduğu. Ayrıca not'lar da Mehmet Yılmaz'ın seçtiği ''Profesyonel'' üyeler incelesin. Trolleri kabul etmesin. Tabii Xenforo'da öyle bir özellik var mı bilmiyorum.
Güzel o zaman. Mehmet Yılmaz tamam derse (Ki demez gibi) yapılabilir.Yorum yazma var. Onu zorunlu olacak diye ayarlanır.
Mod'lara laf atılması lazımdı o mantıkta. ''Siz neden bunu aldınız? Bu işini yapamaz'' tarzı bir kelime duymadım.Kime göre profesyonel neye göre profesyonel
Bu sefer de Mehmet Yılmaz ayrım yapıyor derler seçilmeyen üyeler.
Bu iş uzar gider ,sebebi de biz üyeler.
@Mehmet Yılmaz da özelliği getirmeyince biz üyeler sebebi ile ihale onda kalıyor sonra "Admin eklenti eklemiyor"a dönüyor mevzu .
Trollere çare bulmak yerine trollsüz bir mekanımız olsa daha hoş olur .
Neyse bu eklenti de hikaye oldu .
Trollsüz ortam için de konu onay sistemi ve Technopat'daki üye onay sistemi gelmesi lazım.Trollere çare bulmak yerine trollsüz bir mekanımız olsa daha hoş olur .
Öyle bir şey gelmeyecek. Çok beklemeyin.Trollsüz ortam için de konu onay sistemi ve Technopat'daki üye onay sistemi gelmesi lazım.