Neler Yeni

Makalelere puan verme özelliği gelebilir

Sence?

• Katılıyorum!

Oylar: 44 84.6%
  • Katılmıyorum!

Oylar: 8 15.4%

• Oy kullanan toplam üye
    52

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Köpek gibi haterlar basar üyeyi kötü puanla boğarlar.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Olabilir. Fakat Mehmet Yılmaz'ın en başta kafasına yatmadı diye düşünüyorum. Attığı mesajlardan belli. Zannetmiyorum öyle bir şey'i yapacağını.
Bot bile bu özellik çok suiistimal edilir yazdı ya. :D

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sizin dediğiniz uzaktan bakınca mantıklı ama işleyişte problem oluşturur :
Bknz Google'da arama yaparak bir üye geldi kaydoldu ve benim incelememi(makale formatında olan) okudu beğendi veya beğenmedi .Üye bir bakacak puan muan bir şeyler var ama kendi veremiyor. Sebebi de troller vs.

Bu olayın sonu normal halkın 1 oyu profesörlerin 30 oyu olsuna döner ben söyleyeyim:)
E bu matematik sorusu ab :oops:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bknz Google'da arama yaparak bir üye geldi kaydoldu ve benim incelememi(makale formatında olan) okudu beğendi veya beğenmedi .Üye bir bakacak puan muan bir şeyler var ama kendi veremiyor. Sebebi de troller vs.

Bu olayın sonu normal halkın 1 oyu profesörlerin 30 oyu olsuna döner ben söyleyeyim:)
Technopat da dediğine benzer sistem var. :D

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bknz Google'da arama yaparak bir üye geldi kaydoldu ve benim incelememi okudu beğendi veya beğenmedi .Üye bir bakacak puan muan bir şeyler var ama kendi veremiyor. Sebebi de troller vs.

Direk insanlar notunu yazacakları zaman not yazma ekranında sebep belirtsin bence. Troller öyle boş boş bakar. Bir şey yazsa dahil belli olur troll olduğu. Ayrıca not'ları da Mehmet Yılmaz'ın seçtiği ''Profesyonel'' üyeler incelesin. Trolleri kabul etmesin. Tabii Xenforo'da öyle bir özellik var mı bilmiyorum.

T.P.G.

80+ Titanium

Ben zaten rütbeye göre gelsin demiyorum fakat buna bir kısıtlama tarzı bir şey gelmezse Süper ultra zeki Türk milletimiz bu işi de maymun eder. Bu sebepten çoğu kişinin aklına ilk rütbe geliyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Direk insanlar notunu yazacakları zaman not yazma ekranında sebep belirtsin bence. Troller öyle boş boş bakar. Bir şey yazsa dahil belli olur troll olduğu. Ayrıca not'ları da Mehmet Yılmaz'ın seçtiği ''Profesyonel'' üyeler incelesin. Trolleri kabul etmesin. Tabii Xenforo'da öyle bir özellik var mı bilmiyorum.
Yorum yazma var. Onu zorunlu olacak diye ayarlanır.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Direk insanlar notunu yazacakları zaman not yazma ekranında sebep belirtsin bence. Troller öyle boş boş bakar. Bir şey yazsa dahil belli olur troll olduğu. Ayrıca not'lar da Mehmet Yılmaz'ın seçtiği ''Profesyonel'' üyeler incelesin. Trolleri kabul etmesin. Tabii Xenforo'da öyle bir özellik var mı bilmiyorum.
Kime göre profesyonel neye göre profesyonel :D
Bu sefer de Mehmet Yılmaz ayrım yapıyor derler seçilmeyen üyeler.

Bu iş uzar gider ,sebebi de biz üyeler.
@Mehmet Yılmaz da özelliği getirmeyince biz üyeler sebebi ile ihale onda kalıyor sonra "Admin eklenti eklemiyor"a dönüyor mevzu .

Trollere çare bulmak yerine trollsüz bir mekanımız olsa daha hoş olur .

Neyse bu eklenti de hikaye oldu .

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Yorum yazma var. Onu zorunlu olacak diye ayarlanır.
Güzel o zaman. Mehmet Yılmaz tamam derse (Ki demez gibi) yapılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kime göre profesyonel neye göre profesyonel :D
Bu sefer de Mehmet Yılmaz ayrım yapıyor derler seçilmeyen üyeler.

Bu iş uzar gider ,sebebi de biz üyeler.
@Mehmet Yılmaz da özelliği getirmeyince biz üyeler sebebi ile ihale onda kalıyor sonra "Admin eklenti eklemiyor"a dönüyor mevzu .

Neyse bu eklenti de hikaye oldu .
Mod'lara laf atılması lazımdı o mantıkta. ''Siz neden bunu aldınız? Bu işini yapamaz'' tarzı bir kelime duymadım.
Pek bir farkı yok bunda. Profesyonel diyorum ama Mod gibi bir şey olacak bu da.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Trollsüz ortam için de konu onay sistemi ve Technopat'daki üye onay sistemi gelmesi lazım.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bence bu özellik gelmeli, bunun için kategori modu alınabilir. Makalaye yapılan yorumları inceleyip yorumun uygun/uygunsuz olduğuna karar verebilir. @Mehmet Yılmaz

Top Bottom