Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Troll olmaya devam edecek.Öyle bir şey gelmeyecek. Çok beklemeyin.
Troll olmaya devam edecek.Öyle bir şey gelmeyecek. Çok beklemeyin.
Bunu asıl trolleyecek olanlar platlar bu arada
Yapacak bir şey yok. Herkes alıştı bu duruma. Çok yadırgamıyorum artık.Troll olmaya devam edecek.
Modlara aşırı yük biner bu sefer. Saat başı 30-40 tane değerlendirme geldiğini düşünsene?Bence bu özellik gelmeli, bunun için kategori modu alınabilir. Makalaye yapılan yorumları inceleyip yorumun uygun/uygunsuz olduğuna karar verebilir. @Mehmet Yılmaz
E zaten modlara laf atılıyor,bu forumda mod olan herkes laf yedi her seçim konusunda.Güzel o zaman. Mehmet Yılmaz tamam derse (Ki demez gibi) yapılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mod'lara laf atılması lazımdı o mantıkta. ''Siz neden bunu aldınız? Bu işini yapamaz'' tarzı bir kelime duymadım.
Pek bir farkı yok bunda. Profesyonel diyorum ama Mod gibi bir şey olacak bu da.
O zaman sırf mod'lara laf atılıyor diye Mehmet yılmaz mod almasın. Nasıl bir mantık o?E zaten modlara laf atılıyor,bu forumda mod olan herkes laf yedi her seçim konusunda.
Yani sözün özü on numara şeyler var da üyeler sebebi ile reddediliyor, adminlik bir mesele değil .
O zaman sırf mod'lara laf atılıyor diye Mehmet yılmaz mod almasın.
Modlara aşırı yük biner bu sefer. Saat başı 30-40 tane değerlendirme geldiğini düşünsene?
bunun için kategori modu alınabilir.
Katılıyorum, birde böyle bir sorun var.Eklenti geldikten 1 dakika sonra: "Memed abi benim makalemin puanını trollüyorlar!!!!!!!"
Ben de diyorum ki ''Kandes beni neden etiketlemeyip saçma bir şey söylemedi.''.Çok doğru dediniz hocam, ben hariç kimseyi almasın. Bana da sıkıyosa laf atsınlar.
Almasın demiyoruzO zaman sırf mod'lara laf atılıyor diye Mehmet yılmaz mod almasın. Nasıl bir mantık o?
Ben de diyorum ki ''Kandes beni neden etiketlemeyip saçma bir şey söylemedi.''.
Biraz ciddi ol ya.
İkisinde de olacak olaylar aynı ama. İki görevde de sıkıntı çıkacak. Millet laf atacak.Almasın demiyoruz
"MOD" ile "Profesyonel Makale puanlayıcısının" arasındaki farkı anlatmama gerek var mı?
Birisi görev digeri ise kişisel bir rütbe .
Al işte. Hay ne yaptım ben? Niye ban yemem lazım?Ben ciddiyim kardeşim, bak bana laf atmaya çalışıyorsun. Mod olsam 1 hafta ban atardım.
Al işte. Hay ne yaptım ben? Niye ban yemem lazım?
O zaman sırf mod'lara laf atılıyor diye Mehmet yılmaz mod almasın.
Çok doğru dediniz hocam, ben hariç kimseyi almasın. Bana da sıkıyosa laf atsınlar.