Neler Yeni

Yardım Makine çeviri güvenilir mi ?

Grande Terim

80+ Silver
kanka bu gün twicth üzerinden bana biri ulaştı ama mesajı okuyamadım yanlışıkla sildim
makina çeviri yamaları için onlar el altından çok fazla şey yürütüyorlar yazıyordu kısa bildirimde kafamı kurcalıyor sürekli anlamadım bende
kendi discord sunucularından indirirsen bir şey olmaz başka bilinmedik yerlerden indirirsen dediğin şeyler olur

TİTAN.

80+ Platinum
dc sunucu var orda var herşeyi (bir sıkıntı olursa ilerde felan sorumluluk üstümde değildir sadece sordun için atıyorum)
anladım kanka bende o dcdyim ordakilere içinde virüs gözüküyor dediğim zaman
ağzında gevelediler sonra indirme kardeşim o zaman dediler güvenilir gelmiyor hemde hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi discord sunucularından indirirsen bir şey olmaz başka bilinmedik yerlerden indirirsen dediğin şeyler olur
kanka nerden biliyon
bu alıp tarattığım dosyayı onlardan aldım ıntelezyra tarattığım zaman system 32 nin içine doysa kuruyor dikkatli ol diye uyarı verdi bana

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
ağzında gevelediler sonra indirme kardeşim o zaman dediler güvenilir gelmiyor hemde hiç

kanka nerden biliyon
bu alıp tarattığım dosyayı onlardan aldım ıntelezyra tarattığım zaman system 32 nin içine doysa kuruyor dikkatli ol diye uyarı verdi bana
içine sinmiyorsa indirme dostum bende güvenmiyorum pek ama mecbur yoksa boşa oynuyor gibi oluyor

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sorun olacağını sanmıyorum.

Grande Terim

80+ Silver

kanka nerden biliyon
buda makine çeviri bunu kullanıyorum hiç sorun çıkmadı eğer şüpheleniyorsanız türkçe yamayı kurduktan sonra kaspersky tam tarama yapın

TİTAN.

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,021
Üyeler
172,765
Son üye
TH0R
Top Bottom