Çözüldü✓ Maks. 1000 TL mouse önerisi

Anonymous?

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
542
Bütçe
1000
Ajazz aj199 alacaktım, skatez ve malzeme kalitesinden ve elime uymaz diye düşündüğüm için vazgeçtim. Deathadder v2 alacaktım, scroll wheel kronik sorunluymuş. Diğer farelere baktığım da ise ya tepki süresi fazla ya da sensörü kalitesiz. Şu an aklımda 2. el 700 TL civarlarına Basilisk v2 almak var. Siz ne dersiniz?

Ajazz aj199 alacaktım, skatez ve malzeme kalitesinden ve elime uymaz diye düşündüğüm için vazgeçtim. Deathadder v2 alacaktım, scroll wheel kronik sorunluymuş. Diğer farelere baktığım da ise ya tepki süresi fazla ya da sensörü kalitesiz. Şu an aklımda 2. el 700 TL civarlarına Basilisk v2 almak var. Siz ne dersiniz?
razer deathadder v2 olabilir sıfır

bu bütçede ajazz en iyi seçenek bence

bu bütçede ajazz en iyi seçenek bence
Basilisk aj199'dan 1.5 kat daha büyük bir mouse. Hayatım boyunca büyük mouse kullandım ve elim de büyük. Düşük şarj süresi ve malzeme kalitesi de cabası.

Basilisk aj199'dan 1.5 kat daha büyük bir mouse. Hayatım boyunca büyük mouse kullandım ve elim de büyük. Düşük şarj süresi ve malzeme kalitesi de cabası.
basilisk x gibi dev mouselar hiç ergonomik gelmiyor ayrıca pil hariç 83 gram pille 90 gramı geçer büyük ihtimalle çok hantal bana göre. düşük şarj süresini hangisi için dedin anlayamadım basilisk x pilli ajazz şarjlı 40 saat şarjda yeterli sensör farkı fazla ama malzeme kalitesine bir şey diyemeyeceğim

basilisk x gibi dev mouselar hiç ergonomik gelmiyor ayrıca pil hariç 83 gram pille 90 gramı geçer büyük ihtimalle çok hantal bana göre. düşük şarj süresini hangisi için dedin anlayamadım basilisk x pilli ajazz şarjlı 40 saat şarjda yeterli sensör farkı fazla ama malzeme kalitesine bir şey diyemeyeceğim
Elim büyük diyorum, şu zamana kadar hep büyük mouse kullandım diyorum... Kablosuz mouse kullanmayı da gerekli görmüyorum. Hadi kullanayım desem de 40 saat bana en fazla 1 hafta gider. Çoğu insan da zaten bu tür sensörlerin farkını anlayamaz. Benim konuda bahsettiğim sensörler gerçekten vasatın altı olan sensörler. (Ayrıca Basilisk v2 kablolu bir mouse)

Ajazz Aj199 al geç. Amazondan satın alabilirsiniz.

Ya ben derdimi anlatamıyorum, ya siz beni anlamak istemiyorsunuz arkadaşlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,485
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri