1000 TL Kablosuz Mouse Önerisi

frknn0mer

80+
Reaksiyon skoru
21
Bütçe
1000
Razer Deathadder V2 Mini kullanıyorum. Orta tekeri bozulmaya başladı. Bazen yukarı kaydırmama rağmen aşağı kaydırıyor. Ayrıca elime göre çok küçük geliyor. Elimin ölçüsü 21,5 cm. Kablosu da rahatsız ediyor. Monitörümün ayakları masada fazla yer kaplıyor ve mouse'un kablosu sürekli takılıyor. 1000 TL bütçem var ama duruma göre 1500 TL de olabilir. Siz önerilerini yazın. Benim bulduğum mouselar şunlar:
Steelseries Rival 3 Wireless
Razer Deathadder V2 Pro
Razer Basilisk X Hyperspeed
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed

Razer Deathadder V2 Mini kullanıyorum. Orta tekeri bozulmaya başladı. Bazen yukarı kaydırmama rağmen aşağı kaydırıyor. Ayrıca elime göre çok küçük geliyor. Elimin ölçüsü 21,5 cm. Kablosu da rahatsız ediyor. Monitörümün ayakları masada fazla yer kaplıyor ve mouse'un kablosu sürekli takılıyor. 1000 TL bütçem var ama duruma göre 1500 TL de olabilir. Siz önerilerini yazın. Benim bulduğum mouselar şunlar:
Steelseries Rival 3 Wireless
Razer Deathadder V2 Pro
Razer Basilisk X Hyperspeed
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed
Darmoshark m3 ,n3 veya vgn dagonfly f1 pro olabilir elin büyük oldugu için ajazz aj199 önermem diğerlerinden biraz daha küçük diye biliyorum

Darmoshark m3 ,n3 veya vgn dagonfly f1 pro olabilir elin büyük oldugu için ajazz aj199 önermem diğerlerinden biraz daha küçük diye biliyorum
Ben bu markaları ilk kez duyuyorum da güvenilir markalar mı acaba?
Post automatically merged:

Bir de siz benim yerimde olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Ben bu markaları ilk kez duyuyorum da güvenilir markalar mı acaba?
Post automatically merged:

Bir de siz benim yerimde olsanız hangisini tercih ederdiniz?
F1 pro olabilir en iyi sensör ve switchlere sahip mouse forumda araştırın cok fazla konusu var bu aralar herkes bu markalardan alıyor ben de ajazz199 siparişi verdim cuma günü gelcek

F1 pro olabilir en iyi sensör ve switchlere sahip mouse forumda araştırın cok fazla konusu var bu aralar herkes bu markalardan alıyor ben de ajazz199 siparişi verdim cuma günü gelcek
f1 pro için türkiye'de wraith dışında satan bir yer var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,349
Üyeler
190,899
Son üye
dogan0_
Geri