Yardım Maks.10k bütçeli Am5 Anakart Önerisi

Alkameturkes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277
Arkadaşlar merhaba
Başlıkta belirttiğim bütçede bir anakart arıyorum. Bir çok anakart mevcut fakat hangisi ne kadar iyidir bilemedim.
Tercihen beyaz, Atx, Ssd soğutuculu ve kapsamlı portları olan bir anakart arıyorum. Limitleri fazla zorlamak istemiyorum.
Ryzen 5 9600x ve rx 9070xt ile kullanacağım maks. 2 m2 ssd takarım 6'dan fazla usb portu arıyorum. Usb hızlı aman aman önemli değil klavye-kulaklık-fare-dongle vs takacağım zaten. 2k oyunculuk ve gündelik takılmalık bir sistemde kullanacağım. Oc yapmak gibi de bir planım yok.

Kasa olarak zoko amiral kullanacağım o yüzden mAtx anakart kasa içerisinde çok sırıtacağından dolayı Atx anakart bakıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Dostum kullanacagin islemci ekran kartininsoleki daha iyi yardimci olalim 👍🏿
Ryzen 5 9600x ve rx 9070xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bir liste yaptım
Atx ve beyaz anakart arıyorsan ortalama 10k fiyat
ASUS B850 MAX Gaming WiFi W
GIGABYTE B850 EAGLE ICE (wifisiz model)
Msı B850 Gaming Plus Wıfı (Komple beyaz bir model değil mosfetler beyaz-bu anakartın wifi6e modeli de var komple beyaz ama Pcıe 5.0X16 yok o modelde)

mAtx, Beyaz
Gigabyte B850M Aorus Elite WiFi6E Ice
BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI V15 (Fiyat performans gibi geldi bana bu model 13 faz)

Ama 10k ya çıkmaya gerek var mıdır yoksa 6k civarlarında b650 alıp geçsem mi emin olamadım. Bütçeyi anakarttan kısıp ramlere ekleyebilirim.
Fp anlamında da en mantıklı Coloful Battle ax gibi geliyor o da matx

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,476
Üyeler
185,269
Son üye
KasliTavuk
Geri