Ege Hanedar
80+ Bronze
fark var,lenovo tn huawei ips panel. film içinse tatminlik açısından ips alınması daha iyi olur.
Fan sesi değerlerine bakın bencefark var,lenovo tn huawei ips panel. film içinse tatminlik açısından ips alınması daha iyi olur.
neden bakayım? oyunmu oynuyorum demişI
Fan sesi değerlerine bakın bence
Lenovo'nun sitesinde IPS bilgisi var? https://www.lenovo.com/tr/tr/laptops/ideapad/3-series/IdeaPad-3-15ALC6/p/88IPS301609fark var,lenovo tn huawei ips panel. film içinse tatminlik açısından ips alınması daha iyi olur.
Hocam Trendyol linkinde, Ideapad 3 15alc6 kodu ile arattığım zaman sonuç bu çıktı belki satıcı yanlış kodu koymuş olabilir emin değilim.biraz düzgün bakın hocam,6. nesil diyor. ama 6. nesili cikarcaklarini görmemiştim genede teşekkürler
Günlük kullanım da rahatsız edebilir kardeşim fan sadece oyun oynarken çalışmıyorneden bakayım? oyunmu oynuyorum demiş
Matebook'da fan sesi gelmiyor hocam arkadaşım Ryzen modelini kullanıyordu. Günlük işlerini yaparken hiç duymadım.Günlük kullanım da rahatsız edebilir kardeşim fan sadece oyun oynarken çalışmıyor
günlük kullanımda doğru düzgün fan sesi açan model yok, yazın cihazın içi tozlandiysa vb anca.Günlük kullanım da rahatsız edebilir kardeşim fan sadece oyun oynarken çalışmıyor
Önerdiğimiz bir model kendisi Teşekkürler!Huawei Matebook D15 Ryzen 5 5500U 8 GB 512 GB SSD
Bu modeli tercih edin.