200TL 7.1 varsa banada söyleyin lütfen. Rampage Alpha X bakabilirsinizMaks. 200TL var biraz arttırabilirim 230 a kadar, Bana 7.1 mikrofonlu kulaklık önerisinde bulunabilir misiniz?
200TL bütçede zor diye en az 250TL olması lazım Rampage Alpha X alabilirsiniz
şu var https://www.hepsiburada.com/razador...li-mikrofonlu-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000R33N3200TL bütçede zor diye en az 250TL olması lazım Rampage Alpha X alabilirsiniz
Hocam markayı ilk defa duyuyorum Rampage kulaklıklara bakabilirsiniz
200e imkansız diyebiliriz 250 ye rampage comfort var ona bakMaks. 200TL var biraz arttırabilirim 250 a kadar, Bana 7.1 mikrofonlu kulaklık önerisinde bulunabilir misiniz?
tamam baktım güzele benziyor250 TL'ye çıkarsan Rampage RGW9 Comfort alabilirsin.
shiftdelete net incelemesini yapmış mikrofon kalitesi falanda iyi gözüküyorHocam markayı ilk defa duyuyorum Rampage kulaklıklara bakabilirsiniz
bu kulaklık beni ne kadar götürür? Düzgün kullanılırsa250 TL'ye çıkarsan Rampage RGW9 Comfort alabilirsin.
Ben de SN-RW 1 var zamanında 180 TL'ye almıştım 3.yılına girecek hala takır takır bir sıkıntısı yok maşallah. Sen de düzgün kullansan 5 yıla kadar yolu var.tamam baktım güzele benziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
shiftdelete net incelemesini yapmış mikrofon kalitesi falanda iyi gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu kulaklık beni ne kadar götürür? Düzgün kullanılırsa
ben sana James Donkey 710 ; https://www.incehesap.com/james-donkey-710-siyah-7-1-surround-gaming-kulaklik-fiyati-39977/ öneriyorum çünkü kendimde kulanıyorum 200 tl gibi bi fiyata gerçekten kalitesini hisettiren bi kulaklık. Çoğu kulaklık gibi kulak ağrıtmıyo acıtmıyo rahat ediyosun. Uzun kullanımda çok daha iyi sonuçlar alırsın. Zaten marka alnında kendini belli eden bi marka aynı markanın ses kartını da kullanıyorum. Ayrıca şu an indirimde attığım linkden daha ucuza belki bulursun bak derim inşallah bu ürünü alırsın çünkü gerçekten çok güzel bi ürün. NORMALDE 340 VEYA 356 TL CİVARINDA FİYATIMaks. 200TL var biraz arttırabilirim 250 a kadar, Bana 7.1 mikrofonlu kulaklık önerisinde bulunabilir misiniz?