Gurkanpiro
80+ Gold
2k da sıkıntı olmaz6800xt ile ryzen 5600 ile darbogazdan oyun oynayamazsınız haberiniz olsun
2k da sıkıntı olmaz6800xt ile ryzen 5600 ile darbogazdan oyun oynayamazsınız haberiniz olsun
bence 2k monitörleri oldugunu zannetmiyorum 1080p dir büyük ihtimal2k da sıkıntı olmaz
ozamansa evetbence 2k monitörleri oldugunu zannetmiyorum 1080p dir büyük ihtimal
4k yetmeyebilir ekran kartı 2k en mantıklısı4k kullanılacak
4k da hiç yetmez o ekran kartı çok düşük kalır o kart 2k oyun kartı anakart ise tavsiye4k kullanılacak
30 60 fps verse canın sıkılır takılır 2k en saglıklısı4k 30-60fps arası versin yeterli maksat gameplay olsun. fsr da var zaten. rekabetçi oyunlarda 2k'ya düşürürüz. hikayeli oyunlarda 4k.
4kda iş görür sorun olmaz4k kullanılacak
4k da hiç yetmez o ekran kartı çok düşük kalır o kart 2k oyun kartı anakart ise tavsiye
Arkadaşlar 6750xt ile bile ben oynuyorum 4k. gerekirse fsr'ı dengeliye çekiyorum optimize ayarlar yapıyorum bir şekilde 60fps'i görebiliyorsun çoğu oyunda sorun yok yani bilerek aldım30 60 fps verse canın sıkılır takılır 2k en saglıklısı
asrock b550 ile ne farkı var kankacım2 adet https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...4-cl18-f4-3600c18s-8gvk-fiyati,623496300.html
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.395,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
4kda iş görür sorun olmaz
vram faz sayısı farklı , ram giriş sayısı 4 , 2 adet ssd girişi birde usb girişleri vb fazla , fiyat farkı fazla yokken ben usb girişleri için bile alırdım aynısının b760 ını kullanıyorumArkadaşlar 6750xt ile bile ben oynuyorum 4k. gerekirse fsr'ı dengeliye çekiyorum optimize ayarlar yapıyorum bir şekilde 60fps'i görebiliyorsun çoğu oyunda sorun yok yani bilerek aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
asrock b550 ile ne farkı var kankacım
size zahmet olmaz ise bir oyun açıp msı after burner ekran görüntüsü atabilrimisiniz merak ettim ciddenArkadaşlar 6750xt ile bile ben oynuyorum 4k. gerekirse fsr'ı dengeliye çekiyorum optimize ayarlar yapıyorum bir şekilde 60fps'i görebiliyorsun çoğu oyunda sorun yok yani bilerek aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
asrock b550 ile ne farkı var kankacım
bende merak ettim bi atsanasize zahmet olmaz ise bir oyun açıp msı after burner ekran görüntüsü atabilrimisiniz merak ettim cidden