Arada oyun moyun işleri olur mu?Maks 3000 TL iş bilgisayarı önerisi. Barkod okutmakta kullanılacak çok bi performansı olmasına gerek yok.
Hiç oyun oynanmayacak ve hazır sistem olursa çok güzel olur çünkü parçaları birleştirme sıkıntılıArada oyun moyun işleri olur mu?
Yoksa pek bir performans sağlamayacaksa Athlon veya A8-9600'lü bir sistem oluşturalım.
Monitör dahil?Hiç oyun oynanmayacak ve hazır sistem olursa çok güzel olur çünkü parçaları birleştirme sıkıntılı
işlemci seçeneği yok :/Site güvenilir.
Pollux 3APU - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
olursa iyi olur ama çok önemli değilMonitör dahil?
İşlemci seçeneği yok derken? Ben körüm tamam gördüm.işlemci seçeneği yok :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
olursa iyi olur ama çok önemli değil
Hocam linkte işlemci kısmı boş.Gözükmüyor.İşlemci seçeneği yok derken?
Psu powerboost sıkıntı yaratmaz mı ?Hocam ek olarak Ramin aynısından takmanız gerek ki gerekli performansı versin.Biliyorum parça birleştirme işleri sıkıntı ama olması lazım.![]()
Sinerji S110 APU Ryzen 5 4650G PRO 8GB 512GB SSD İş Bilgisayarı
Sinerji S110 APU Ryzen 5 4650G PRO 8GB 512GB SSD İş Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Eğer parça birleştirebilme imkanınız olsa bu apudan daha iyi bir sistem oluşturabiliriz.
Hocam özelleştirme yapılabilir.Fakat oradaki çoğu seçenek de pek iyi sayılmaz.Psu powerboost sıkıntı yaratmaz mı ?