logitech g300s vardı biraz daha bakayım senin içinMaks 350 TL mouse arıyorum. Bu aralar mc sardı. Bu yüzden Drag Click ve Butterfly Click yapabileceğim 1 mouse arıyorum. Şimdiden Teşekkürler.
Roccat Kain 100 AIMO tartışmasız en iyi drag click mouseudurMaks 350 TL mouse arıyorum. Bu aralar mc sardı. Bu yüzden Drag Click ve Butterfly Click yapabileceğim 1 mouse arıyorum. Şimdiden Teşekkürler.
onda kronik sorun var takılmalogitech g300s vardı biraz daha bakayım senin için
359 tlden başlıyorben onun fiyatını 400-500 TL civarı diye biliyorum ama ailemi ikna edebilirsem bakıcağım onada
yakın arkadaşım 2-3 yıldır sorunsuz kullanıyor dünya kadar macro seceneği var iyi bir mouseonda kronik sorun var takılma
arkadaşım bloody a90 kullanıyor bende kullandım ama roccat kain başka bişey ya baya fenabloody a70 stoklarda bulabilirsem ona da bakacağım ama yok
yakın arkadaşım 2-3 yıldır sorunsuz kullanıyor dünya kadar macro seceneği var iyi bir mouse
göksel kırca,rossaw,poyrazelos,erenaytuncel razer deathadder essential kullanıyolarben onun fiyatını 400-500 TL civarı diye biliyorum ama ailemi ikna edebilirsem bakıcağım onada
Maks 350 TL mouse arıyorum. Bu aralar mc sardı. Bu yüzden Drag Click ve Butterfly Click yapabileceğim 1 mouse arıyorum. Şimdiden Teşekkürler.
boss bilişimde 350 TL civarına buldum zam falan gelmez ise onu alabilirim
hem pvp hemde drag click yapabileyim hem benim için butterfly clickde önemli mousenin algılamasıda gerekiyor razer iyi midir bu konulardapvp için razer deathadder essential alabilirsin ama sadece drag click felan için alacaksan roccat kain den başkasını önermem