Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
2019 kasımBir sorunu var mı ve ne zamandır kullanıyorsun ?
2019 kasımBir sorunu var mı ve ne zamandır kullanıyorsun ?
İki tane gamepower klavye aldım ve ikisindende memnun değilimBen çok memnunum valla
adam memnunsa sorunu olurmu sence ?Bir sorunu var mı ve ne zamandır kullanıyorsun ?
valla bilmiyorum dostum ben çevre bileşenleri olarak gamepower set kullanıyorum hepsinden çok memnunum. Hele mouse benim için yapılmış heralde örnek el modelini benden almışlar sankiİki tane gamepower klavye aldım ve ikisindende memnun değilim![]()
Bu arada mouse icarus modelivalla bilmiyorum dostum ben çevre bileşenleri olarak gamepower set kullanıyorum hepsinden çok memnunum. Hele mouse benim için yapılmış heralde örnek el modelini benden almışlar sanki![]()
2019 kasım
adam memnunsa sorunu olurmu sence ?
az mantıklı sor beaa
Rampage KB-R19 Manly Kırmızı USB RGB Aydınlatmalı Q Mekanik Oyuncu Klavyeİki tane gamepower klavye aldım ve ikisindende memnun değilim![]()
Rampage kullanmadım dostum bilmiyorum. Mouse pad bile gamepower bendeRampage KB-R19 Manly Kırmızı USB RGB Aydınlatmalı Q Mekanik Oyuncu Klavye
Rampage RMK-X1 MIRACLE Full RGB Blue Switch Oyuncu Mekanik Klavye
Bunlar nasıldır ?
Klavye alırsam zaten bunu satacağım.dostum bunu değiştirmek istiyorsan bütçe 350 olarak değil biraz daha koyup corsair k55 falan almalısın. Eğer klavyen bozuk değilse zevk için değiştiriyorsan tabi
Tamamdır bakıyorum. Teşekkür ederim.gamepowerın en iyi alinabilcek klavyesi calypso 9 aydır kendim kulanıyorum 2 yıldır @james baba kulaniyor kafana bisi takilirsa soyle calyps tavsiye ederim
Dostum bırak adam corsair alsın k55 400 tlgamepowerın en iyi alinabilcek klavyesi calypso 9 aydır kendim kulanıyorum 2 yıldır @james baba kulaniyor kafana bisi takilirsa soyle calyps tavsiye ederim