Vatan KDV indirimi olmadığı sürece almam fiyatlarını bile bilmiyorum hemen arastiayimDostlar güzel bir şey önerirseniz sevinirim. (Kendim için değil ama Vatan zorunlu)
Teşekkür ederim zaten kendim için değil bir tanıdığım için.
Kanka vatan olmak zorunlı değilmiş, teşekkür ederim.HDD yerine SSD seçilmeli bu fiyatlara çok daha iyi sistem toplardım ,fakat elimde değil vatan çok pahalıAMD R3 3100-ASUS TUF-GTX1650 SUPER-EX-A320M-GAMING- SEAGATE 1TB-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R3 3100-ASUS TUF-GTX1650 SUPER-EX-A320M-GAMING- SEAGATE 1TB-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu PSU'dan dolayı sıkıntı olabilir diye düşündüm.HDD yerine SSD seçilmeli bu fiyatlara çok daha iyi sistem toplardım ,fakat elimde değil vatan çok pahalıAMD R3 3100-ASUS TUF-GTX1650 SUPER-EX-A320M-GAMING- SEAGATE 1TB-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R3 3100-ASUS TUF-GTX1650 SUPER-EX-A320M-GAMING- SEAGATE 1TB-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com