Haklısınız hocam tam 12ye geçtim devamsızlık affı kalktı şaka gibiAynen bende kaydoldum ama yapacak bir şey yok. Kazanamaz sam seneye dershaneye gitmem ama yinede çalışır tekrar görmeye calisirim.
Haklısınız hocam tam 12ye geçtim devamsızlık affı kalktı şaka gibiAynen bende kaydoldum ama yapacak bir şey yok. Kazanamaz sam seneye dershaneye gitmem ama yinede çalışır tekrar görmeye calisirim.
Ben açığa gececegim direk .Haklısınız hocam tam 12ye geçtim devamsızlık affı kalktı şaka gibi
Sayisalim kötü açığa geçsem sınavları halledebikir miyim bide yüz yüze ve daha zor olcak diyorlar açık sınavları siz ne düşünüyorsunuzBen açığa gececegim direk .
Ben fazla takmıyorum açıkçası. Eğer okul uzaksa ve verim alamiyorsan açığa geçmek her türlü daha mantıklı. Okuldaki sınavı yapıyorsan dershaneye giderek aciktakini rahat yaparsın .Sayisalim kötü açığa geçsem sınavları halledebikir miyim bide yüz yüze ve daha zor olcak diyorlar açık sınavları siz ne düşünüyorsunuz
Hocam okul yakın 15 dk falan sinavdada matematik ve fizikten kaldım sadece çalışsam geçerim bence bakicam konusucam bilen kişilerle bı rehberlik alicam ona göre geçerimBen fazla takmıyorum açıkçası. Eğer okul uzaksa ve verim alamiyorsan açığa geçmek her türlü daha mantıklı. Okuldaki sınavı yapıyorsan dershaneye giderek aciktakini rahat yaparsın .