Neler Yeni

maks 500tl mousepad önerisi

Hasan344

80+ Gold

Hasan344

80+ Gold
Hocam ben razerin kulaklık mouse mousepad setini alicam icinda gigantus v2 mousepad geliyor iyi mi sizce?
Kullanmadan bir şey diyemem ama razer sonucta. Kalitelidir herhalde

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
hocam hayla yazan biri olarak A1*1 den alınan mousepad ile memnun olmanız gayet normal gibi
hala mı diye yazıyım yani hayla bana daha mantıklı geliyor hala derken halam aklıma geliyor

Hasan344

80+ Gold
Eyvallah hocam valla sistemi aldık ama sınav senem nabicam bildmiyorum bı dertlendim olmadı babamın yanına sanayiye 😁
Benimde bu yıl sınav senem. Sistemi satacağım mecbur. Oynamadan duramam yoksa.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Eray Fındık
Benimde bu yıl sınav senem. Sistemi satacağım mecbur. Oynamadan duramam yoksa.
Ben daha yeni aldim 7 senelik laptoptan geçtim daha hiç açamadım bile sistemi ölsem satmam sanayiye giderim babamın dükkanı zaten

Hasan344

80+ Gold
Ben daha yeni aldim 7 senelik laptoptan geçtim daha hiç açamadım bile sistemi ölsem satmam sanayiye giderim babamın dükkanı zaten
Ayıptır söylemesi babamın mermer fabrikasi var ama yinede okumak her türlü daha iyidir hocam. O şekilde düşünmeyin bence.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Eray Fındık
Ayıptır söylemesi babamın mermer fabrikasi var ama yinede okumak her türlü daha iyidir hocam. O şekilde düşünmeyin bence.
Hocam elimden geleni yapicam ama hem okul hem dershane çalışma alışkanlığım yok yazılım veya bilgisayar istiyorum diye sayısal seçtim sayısal kötü napicam bilmiyorum

Hasan344

80+ Gold
Hocam elimden geleni yapicam ama hem okul hem dershane çalışma alışkanlığım yok yazılım veya bilgisayar istiyorum diye sayısal seçtim sayısal kötü napicam bilmiyorum
Çalışıp yetistiremezseniz mezuna kalırsınız seneye bir daha şansınızı denersiniz. Umudunuzu kaybetmeyin.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Eray Fındık
Çalışıp yetistiremezseniz mezuna kalırsınız seneye bir daha şansınızı denersiniz. Umudunuzu kaybetmeyin.
Dershanelerde olmuş 30binden fazla kazanamazsam babam bir daha yazdırır mi veya naparim bilemiyorum

Hasan344

80+ Gold
Dershanelerde olmuş 30binden fazla kazanamazsam babam bir daha yazdırır mi veya naparim bilemiyorum
Aynen bende kaydoldum ama yapacak bir şey yok. Kazanamaz sam seneye dershaneye gitmem ama yinede çalışır tekrar görmeye calisirim.

Top Bottom