700 e normal ajazz alsam pişman eder mi? acaba yoksa başka klavyeleremi bakmaliyim kararsizim max 900 felan cikabilirim guzel biseler onersene ya küçük klavye şeklinde amaBaktım şimdi de sadece keycapslermiş![]()
Ben de o anti tayfadanım. Gamepower'den gidelim mesela Calypso dışında hemen hemen bütün klavyeleri problemli. İşin sonunda şans meselesi fakat riske atmaya gerek yok. Calypso'nun diğerlerinden farkı da normal outemu yerine outemu gaote switchler olması.Hocam şimdi rampage öneririm ama anti tayfa yok böyle yok şöyle der kullandığım klavyeyi önerebilirim ya da gamepower
BW-KB3 için ikna et bence aileni.700 e normal ajazz alsam pişman eder mi? acaba yoksa başka klavyeleremi bakmaliyim kararsizim max 900 felan cikabilirim guzel biseler onersene ya küçük klavye şeklinde ama
S.et anti tayfayı her fikre açığım rampage severim ben de
![]()
Rampage Select KB-R206 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Select KB-R206 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage Select KB-R206 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.080,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.394,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben babamı tanırımmm almazBen de o anti tayfadanım. Gamepower'den gidelim mesela Calypso dışında hemen hemen bütün klavyeleri problemli. İşin sonunda şans meselesi fakat riske atmaya gerek yok. Calypso'nun diğerlerinden farkı da normal outemu yerine outemu gaote switchler olması.
Mesaj otomatik birleştirildi:
BW-KB3 için ikna et bence aileni.
Hocam rainbow olunca tek renk seçeneği oluyor yanlış değilsem öyle mi![]()
Rampage Select KB-R206 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Select KB-R206 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage Select KB-R206 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.080,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.394,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam rampage select kendim kullanıyorum gamepower overlord ise arkadaşım kullanıyor ona göre soru sorabilirsin
Ben de o anti tayfadanım. Gamepower'den gidelim mesela Calypso dışında hemen hemen bütün klavyeleri problemli. İşin sonunda şans meselesi fakat riske atmaya gerek yok. Calypso'nun diğerlerinden farkı da normal outemu yerine outemu gaote switchler olması.
Select olanın da kaç farklı renk özelliği var ve ne zamandır kullanıyorsunuz ses açma kısma scrollunda yay sesi geliyor muHocam ışıklandırma renkleri sabit oluyor rainbow'da efektler oluyor genellikle
Ben de o anti tayfadanım. Gamepower'den gidelim mesela Calypso dışında hemen hemen bütün klavyeleri problemli. İşin sonunda şans meselesi fakat riske atmaya gerek yok. Calypso'nun diğerlerinden farkı da normal outemu yerine outemu gaote switchler olması.
Hocam 6 yıldır rampage'in 30 TL'ye aldığım bir klavyesini kullanıyordum hiç bir sıkıntı yaratmadı hocam 2-3 yılın sonunda klavyede bazı tuşlarda aşınmalar dışında bir şey ile karşılaşmadım ben rampage'in bazı ürünleri hoşuma gidiyor
Select olanın da kaç farklı renk özelliği var ve ne zamandır kullanıyorsunuz ses açma kısma scrollunda yay sesi geliyor mu
Dostum işte 1-2 ürün ile f/p kralı olmuyor bu ürünler. Overlord kullandım zamanında elimde kaldı, arkadaşımda saber var basmama sorunları yaşıyor. Hadi eskiden bi nebze uygundu bir şey demiyorduk fakat şuan fiyatları da uçtu.Hocam 6 yıldır rampage'in 30 TL'ye aldığım bir klavyesini kullanıyordum hiç bir sıkıntı yaratmadı hocam 2-3 yılın sonunda klavyede bazı tuşlarda aşınmalar dışında bir şey ile karşılaşmadım ben rampage'in bazı ürünleri hoşuma gidiyor
Bizim orada bi net kafe vardı adamin deli müşterisi vardı ve bu klavyeden kullanıyordu sapasağlam her masasına oturmuşumdur birinde sıkıntı çıkmamıştı![]()
Rampage KB-R81 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R81 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R81 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.333,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dostum işte 1-2 ürün ile f/p kralı olmuyor bu ürünler. Overlord kullandım zamanında elimde kaldı, arkadaşımda saber var basmama sorunları yaşıyor. Hadi eskiden bi nebze uygundu bir şey demiyorduk fakat şuan fiyatları da uçtu.