Neler Yeni

Maks 700tl ye red switch klavye

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Enes
Baktım şimdi de sadece keycapslermiş :kekw:
700 e normal ajazz alsam pişman eder mi? acaba yoksa başka klavyeleremi bakmaliyim kararsizim max 900 felan cikabilirim guzel biseler onersene ya küçük klavye şeklinde ama

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Hocam şimdi rampage öneririm ama anti tayfa yok böyle yok şöyle der kullandığım klavyeyi önerebilirim ya da gamepower
Ben de o anti tayfadanım. Gamepower'den gidelim mesela Calypso dışında hemen hemen bütün klavyeleri problemli. İşin sonunda şans meselesi fakat riske atmaya gerek yok. Calypso'nun diğerlerinden farkı da normal outemu yerine outemu gaote switchler olması.
Mesaj otomatik birleştirildi:

700 e normal ajazz alsam pişman eder mi? acaba yoksa başka klavyeleremi bakmaliyim kararsizim max 900 felan cikabilirim guzel biseler onersene ya küçük klavye şeklinde ama
BW-KB3 için ikna et bence aileni.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
S.et anti tayfayı her fikre açığım rampage severim ben de

Hocam rampage select kendim kullanıyorum gamepower overlord ise arkadaşım kullanıyor ona göre soru sorabilirsin

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Enes
Ben de o anti tayfadanım. Gamepower'den gidelim mesela Calypso dışında hemen hemen bütün klavyeleri problemli. İşin sonunda şans meselesi fakat riske atmaya gerek yok. Calypso'nun diğerlerinden farkı da normal outemu yerine outemu gaote switchler olması.

Ben babamı tanırımmm almaz :uzgunpeepo:

valknut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali

Hocam rampage select kendim kullanıyorum gamepower overlord ise arkadaşım kullanıyor ona göre soru sorabilirsin
Hocam rainbow olunca tek renk seçeneği oluyor yanlış değilsem öyle mi

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil

Hocam ışıklandırma renkleri sabit oluyor rainbow'da efektler oluyor genellikle

valknut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali
Hocam ışıklandırma renkleri sabit oluyor rainbow'da efektler oluyor genellikle
Select olanın da kaç farklı renk özelliği var ve ne zamandır kullanıyorsunuz ses açma kısma scrollunda yay sesi geliyor mu

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil

Hocam 6 yıldır rampage'in 30 TL'ye aldığım bir klavyesini kullanıyordum hiç bir sıkıntı yaratmadı hocam 2-3 yılın sonunda klavyede bazı tuşlarda aşınmalar dışında bir şey ile karşılaşmadım ben rampage'in bazı ürünleri hoşuma gidiyor

valknut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali
Hocam 6 yıldır rampage'in 30 TL'ye aldığım bir klavyesini kullanıyordum hiç bir sıkıntı yaratmadı hocam 2-3 yılın sonunda klavyede bazı tuşlarda aşınmalar dışında bir şey ile karşılaşmadım ben rampage'in bazı ürünleri hoşuma gidiyor
Bizim orada bi net kafe vardı adamin deli müşterisi vardı ve bu klavyeden kullanıyordu sapasağlam her masasına oturmuşumdur birinde sıkıntı çıkmamıştı

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Select olanın da kaç farklı renk özelliği var ve ne zamandır kullanıyorsunuz ses açma kısma scrollunda yay sesi geliyor mu

Hocam 1 haftadır kullanıyorum 20'ye yakın efekt var nefes alma modu olsun tıkladığın tuş aydınlanma ya da sönme olsun efekt çeşitliliği bol multimedia tuşları ise gayet iyi zaten kullanımı kolay ama internet üzerinde rampage red switch satılan ürün görseldekinden biraz farklı klavye fontu göründüğü gibi değil haberiniz olsun

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Dostum işte 1-2 ürün ile f/p kralı olmuyor bu ürünler. Overlord kullandım zamanında elimde kaldı, arkadaşımda saber var basmama sorunları yaşıyor. Hadi eskiden bi nebze uygundu bir şey demiyorduk fakat şuan fiyatları da uçtu.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Bizim orada bi net kafe vardı adamin deli müşterisi vardı ve bu klavyeden kullanıyordu sapasağlam her masasına oturmuşumdur birinde sıkıntı çıkmamıştı

Rampage'in çok ürününü kullandım hocam ama klavyeleri gerçekten dayanıklı ve ömürlük oluyor kulaklık konusunda'da iyiler ama 2-3 yılın sonunda bozulma ihtimali yüksek oluyor mouse'larda aynı şekilde

Dostum işte 1-2 ürün ile f/p kralı olmuyor bu ürünler. Overlord kullandım zamanında elimde kaldı, arkadaşımda saber var basmama sorunları yaşıyor. Hadi eskiden bi nebze uygundu bir şey demiyorduk fakat şuan fiyatları da uçtu.

Hocam zaten marka F/P ürün demedim yaptığı güzel işler var onları tebrik etmek lazım ama bir de şöyle düşünün öğrencisiniz dişinizden tırnağınızdan topladığınız 500-600 TL'lik paraya anca orta segment bir mekanik klavye alabilirsin rampage,gamepower,gamebooster,gamenote gibi zaten çoğu ürünlerde yurt dışından alıp logo basıp satışını yapıyorlar bizde isteriz bu fiyatlara logitech olsun msi klavye önermeyi ama ülkemizin şartlarını göze alarak değerlendirme yapıyorum

Son düzenleme:
Top Bottom