4 aydır siyah blue sw olan modelini kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım şu an da red sw ini kullanıyorum öneririm minik almam,bilindik marka lazım vs diyorsan bilindik marka anca membran alırsın g219 mağazalarında bazen 800-900 e dusebiliyor mağazalara bakmak lazım teknosa ve vatanen fazla 900 TL mekanik klavye arıyorum uzun süre kullanacağım yardımcı olucak varmı
kral bunlar 6 aya falan bozulmaz demi4 aydır siyah blue sw olan modelini kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım şu an da red sw ini kullanıyorum öneririm minik almam,bilindik marka lazım vs diyorsan bilindik marka anca membran alırsın g219 mağazalarında bazen 800-900 e dusebiliyor mağazalara bakmak lazım teknosa ve vatan
Kullandığım ürün gorseldedir:Alıntıyı görüntüle
hangisi kullandığın ürün4 aydır siyah blue sw olan modelini kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım şu an da red sw ini kullanıyorum öneririm minik almam,bilindik marka lazım vs diyorsan bilindik marka anca membran alırsın g219 mağazalarında bazen 800-900 e dusebiliyor mağazalara bakmak lazım teknosa ve vatan
Kullandığım ürün gorseldedir:Alıntıyı görüntüle
Bu 2 sini kullandım sipariş tarihleri ss leri tam bututursen yazarkral bunlar 6 aya falan bozulmaz demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangisi kullandığın ürün
tamamdır kral eywBu 2 sini kullandım sipariş tarihleri ss leri tam bututursen yazar
Reklam olsun diye atmıyorum zaten 3-5 izlenen bı kanalim bu işten gelirim de yok reklam olsa nolur olmasa nolur bı fikr olsun diye atıyorum 144 p ama mantıklı konuştuğumu düşünüyorum