İmanlımcci
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
- Bütçe
- 950000
Max 950 k araç önerisi temiz düşük km aklımda megane var egea da aklımı karıştırıyor
Babam biraz daha temiz araba arıyor değişen boya çok istemiyor amayinede düşünülcekbir model
Reis baya oldu ama jip tercih eder mi baban bmw x3 vardı 700-900 arası bi fiyattalarBabam biraz daha temiz araba arıyor değişen boya çok istemiyor amayinede düşünülcekbir model
mercedes veya honda toyota hyundai gibi markaları tercih edin çünki bu markalar en az sorun çıkaran araba markalarıdırMax 950 k araç önerisi temiz düşük km aklımda megane var egea da aklımı karıştırıyor
yinede boyalı bulabilirsiniz değişen olmadan b8 passatta o fiyat bandında egeaya megana bineceğime 50bin km fazla olsun bi kaç parça boya olsun passata binmeyi tercih ederim.Babam biraz daha temiz araba arıyor değişen boya çok istemiyor amayinede düşünülcekbir model
honda civic, toyota corolla, ford focus, opel astra olabilir, ve son olarak megane ilk 3 benim için daha iyidir bakın araştırın karar verinMax 950 k araç önerisi temiz düşük km aklımda megane var egea da aklımı karıştırıyor
talisman boş paket bulursun keşke dolusunu alabilsenizhonda civic, toyota corolla, ford focus, opel astra olabilir, ve son olarak megane ilk 3 benim için daha iyidir bakın araştırın karar verin
honda civic, toyota corolla, ford focus, opel astra olabilir, ve son olarak megane ilk 3 benim için daha iyidir bakın araştırın karar verin
Post automatically merged:
talisman boş paket bulursun keşke dolusunu alabilsebakıcam k
bakıcam biraz ilankovalıcamhonda civic, toyota corolla, ford focus, opel astra olabilir, ve son olarak megane ilk 3 benim için daha iyidir bakın araştırın karar verin
Post automatically merged:
talisman boş paket bulursun keşke dolusunu alabilseniz