Maks 950k araç önerisi

Reaksiyon skoru
18
Bütçe
950000
Max 950 k araç önerisi temiz düşük km aklımda megane var egea da aklımı karıştırıyor

Max 950 k araç önerisi temiz düşük km aklımda megane var egea da aklımı karıştırıyor
mercedes veya honda toyota hyundai gibi markaları tercih edin çünki bu markalar en az sorun çıkaran araba markalarıdır

Babam biraz daha temiz araba arıyor değişen boya çok istemiyor amayinede düşünülcekbir model
yinede boyalı bulabilirsiniz değişen olmadan b8 passatta o fiyat bandında egeaya megana bineceğime 50bin km fazla olsun bi kaç parça boya olsun passata binmeyi tercih ederim.

honda civic, toyota corolla, ford focus, opel astra olabilir, ve son olarak megane ilk 3 benim için daha iyidir bakın araştırın karar verin
Post automatically merged:

honda civic, toyota corolla, ford focus, opel astra olabilir, ve son olarak megane ilk 3 benim için daha iyidir bakın araştırın karar verin
talisman boş paket bulursun keşke dolusunu alabilseniz

talisman boş paket bulursun keşke dolusunu alabilsebakıcam k

talisman boş paket bulursun keşke dolusunu alabilseniz
bakıcam biraz ilankovalıcam

Megane 4 sedan her türlü daha kalitelidir

o parayı passata verme ne yapacagı belli olmaz bir japon ya da egea al megane da uzun yolda pek konforlu degıl

bu parayı tutup egeaya vermem . başka atmosferik arabaya da vermem. megane 4 , bulunursa 1.5 civic ve dizel focus tercih ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,542
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri