Model öneremem ama marka olarak corsair, cooler master, steelseries, hyperx ve asus rog gibi markalara bakmalısın bence.Arkadaşlar klavye önerilerinizi bekliyorum. Sessiz bir klavye istiyorum ve mümkünse %100 klavye olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar önerisi olan yok mu?
Teşekkürler fakat zaten oldukça geniş bir kategori olduğu için biraz daha daraltmanızı rica edeceğim.Model öneremem ama marka olarak corsair, cooler master, steelseries, hyperx ve asus rog gibi markalara bakmalısın bence.
Asus un rog modellerine bakınız. Steelseires apex modelleri vardı sanırım sizin fiyat bandınızda. Son olarak corsair in üst segment klavyeleri size aradığınızı verecektir diye düşünüyorum.Teşekkürler fakat zaten oldukça geniş bir kategori olduğu için biraz daha daraltmanızı rica edeceğim.
Biriktir eğer acelen yoksa apex pro al bence.Arkadaşlar klavye önerilerinizi bekliyorum. Sessiz bir klavye istiyorum ve mümkünse %100 klavye olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar önerisi olan yok mu?
Nasıl bir model bilmiyorum ama apex pro bildiğim kadarıyla en hızlı klavye şu an.Glorious GMMK White Ice Edition TKL almaya karar verdim.