tasarruf amaçlı mı bunu seçtiniz?
hocam neden bunu tercih ettiğinizi açıklar mısınız?Tavsiye Ederim .
LENOVO Ip5 82ln00r8tx R5-5500u 16gb 512gb 15.6" Free Dos Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO Ip5 82ln00r8tx R5-5500u 16gb 512gb 15.6" Free Dos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam neden bunu tercih ettiğinizi açıklar mısınız?Aralarında çok bir fark yok. Tasarruf için bunu seçtim.
valla ben de laptop düşünüyordum, sanat tarihi dersine bi girdim hoca yunan sütunu, sümerlilerin zigguratını falan çizdirince tablete döndüm, bi de kalem aldım tabletin yanına oh. derste tabletten not alcam artık.Merhabalar başlıkta olduğu gibi bi laptop arıyorum arkadaşım için ders çalışmak için,not tutmak için ve günlük işleri için kullanıcak bütçesi maksimum 15.000 TL önerilerinizi bekliyorum
Laptop+monitör mü yoksa masaüstü mü direkt?arkadaş şimdi bütçe 25e çıkardı ama monitör falan dahil sistem nasıl olur diyor fikriniz nedir?
15 bine direk alabilir dizüstünü ama elime para geçicek 25bine masaüstüde alabilirim diyor ama masaüstü 1-2 ay sonrası için sizin tercihiniz ne olurduDizüstün'den Masaüstüne Mi Yöneldi ?
masaüstü monitörü falan dahil 25 bin tl klavyesi kulaklığı falan veya hoparlörüLaptop+monitör mü yoksa masaüstü mü direkt?
Alsın almasına da önce kullanım amacı belirlesin bence arkadaşın. Ders amaçlı laptopla koca masaüstü çok farklı segmentler15 bine direk alabilir dizüstünü ama elime para geçicek 25bine masaüstüde alabilirim diyor ama masaüstü 1-2 ay sonrası için sizin tercihiniz ne olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:
masaüstü monitörü falan dahil 25 bin TL klavyesi kulaklığı falan veya hoparlörü