Maksimum 1500TL ye PC önerisi

terebayt

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,518
Arkadaşlar maksimum bütçem 1500TL eski yeni fark etmez neredeyse bütün oyunları düşük ayarlarda 30fps üstü versin yeter genellikle oynanacak oyunlar Valorant Pubg Lite Witcher 3 yeni nesil bir sistem olmasına gerek yok.

Arkadaşlar maksimum bütçem 1500TL eski yeni fark etmez neredeyse bütün oyunları düşük ayarlarda 30fps üstü versin yeter genellikle oynanacak oyunlar Valorant PUBG Lite Witcher 3 yeni nesil bir sistem olmasına gerek yok.
Dostum 0 olarak apu bile toplayamazsın malesef :( ikinci elden parça parça ryzen 3 1200 ve 1050ti kurarsın performansıda gayet iyi olur.

Aklımda gt1030 falan var.

Arkadaşlar maksimum bütçem 1500TL eski yeni fark etmez neredeyse bütün oyunları düşük ayarlarda 30fps üstü versin yeter genellikle oynanacak oyunlar Valorant PUBG Lite Witcher 3 yeni nesil bir sistem olmasına gerek yok.
Apu sistem kurarsın ben ondan yanayım 1700 tl felan tutar her oyunu da nerdeyse düşük ayarlarda 45- 60 fps oynarsın, hem geleceğe dönük olur üstüne ekleye ekleye fevam edersin sana bir video atacağım o sisteme bak derim. Bu 16 ram koyuyor sen şimdilik 8 koy video bugünün

APU sistem kurarsın ben ondan yanayım 1700 TL felan tutar her oyunu da nerdeyse düşük ayarlarda 45- 60 fps oynarsın, hem geleceğe dönük olur üstüne ekleye ekleye fevam edersin sana bir video atacağım o sisteme bak derim. Bu 16 RAM koyuyor sen şimdilik 8 koy video bugünün
Bu sistem hoşuma gitmedi ayrıca monitör ve ekipman dahil olmayacak ve o SSD kronik sorunlu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce gt1030lu bir sistem mi daha iyi olur yoksa R3 3200gli bir sistem mi?

Bu sistem hoşuma gitmedi ayrıca monitör ve ekipman dahil olmayacak ve o SSD kronik sorunlu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce gt1030lu bir sistem mi daha iyi olur yoksa R3 3200gli bir sistem mi?
Ben de baya senin gibi muallakta kaldım ilk başta ,nerdeyse 3200g ile 1030 performansı birebir aynı internette bir çok videosu var , ben sana derim ki sıfır bu sistem al ilk 3200g ile bir müddet idare et daha sonra rx 570 gibi bi kart ekle sistemine bu kartı alasıya sistem seni idare edecektir.

Ben de baya senin gibi muallakta kaldım ilk başta ,nerdeyse 3200g ile 1030 performansı birebir aynı internette bir çok videosu var , ben sana derim ki sıfır bu sistem al ilk 3200g ile bir müddet idare et daha sonra rx 570 gibi bi kart ekle sistemine bu kartı alasıya sistem seni idare edecektir.
Zaten benim sistemim var kardeşime ucuz bir sistem aliyim de benimkini ellemesin maksat büyük ihtimalle 3200gli bir sistem toplayacam.

Geri