Neler Yeni

Çözüldü✓ Maksimum 16K Bütçeye En İyi Laptop Önerisi Lazım Arkadaşlar

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Bir tanıdığıma maksimum 16K bütçe ile bir laptop gerekiyor. Ben biraz baktım fiyatlar yükselmiş sanırım. 1650 dışında 3050 li 500GB SSD li bir laptop bulabilir miyiz?

Phanzox

80+ Silver
Bir tanıdığıma maksimum 16K bütçe ile bir laptop gerekiyor. Ben biraz baktım fiyatlar yükselmiş sanırım. 1650 dışında 3050 li 500GB SSD li bir laptop bulabilir miyiz?
3050ti verelim abime

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Burak
3050ti verelim abime
Kötü bir öneri. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. İçinde 3050 var diye oyunlarda +200 FPS beklemek yanlış. Aşağıda ki öneriye bakınız.

Valorant, League Of Legends gibi oyunlar işlemci odaklıdır.

Phanzox

80+ Silver

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kötü bir öneri. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. İçinde 3050 var diye oyunlarda +200 FPS beklemek yanlış. Aşağıda ki öneriye bakınız.

Dediğinize katılmıyorum hocam i5 12500H işlemci hem güncel hem gayet iyi performanslı bir işlemci. Bu fiyat bandında 3050Ti kalmamış piyasada bence o da bu sisteme gayet yakışıyor.

Ayrıca attığınız linkteki ürün hiçbir yerde stoğu kalmamış ve 3060 bulunan bir model. 16K bandında olacağını düşünmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Burak
Dediğinize katılmıyorum hocam i5 12500H işlemci hem güncel hem gayet iyi performanslı bir işlemci. Bu fiyat bandında 3050Ti kalmamış piyasada bence o da bu sisteme gayet yakışıyor.

Ayrıca attığınız linkteki ürün hiçbir yerde stoğu kalmamış ve 3060 bulunan bir model. 16K bandında olacağını düşünmüyorum.
Belirttiğiniz ürünün sadece temel donanımına bakıyorsunuz hocam. Isınma sorunu ve pil ömrünü neden söz edinmiyorsunuz.

Phanzox

80+ Silver
Belirttiğiniz ürünün sadece temel donanımına bakıyorsunuz hocam. Isınma sorunu ve pil ömrünü neden söz edinmiyorsunuz.
Kaynak nedir iki konudur soruyorum.Kaynak belirtmeden ısınma sorunu vardır batarya sorunu vardır diyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Burak
Kaynak nedir iki konudur soruyorum.Kaynak belirtmeden ısınma sorunu vardır batarya sorunu vardır diyorsun.
Ek olarak burayı inceleyiniz lütfen.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Pil ömrünü bu tarz oyun odaklı cihazlarda tartışmak pek mantıklı değil. İçerisinde bulunan güçlü donanımlar sebebiyle piyasada ki bilgisayarların %90 ında düşük olacaktır. Bu yüzden değinmeye gerek bile yok.

Isınma sorununa gelirsek 2022 kasa Nitro 5 de bildiğim kadarıyla işlemci kısmında aşırı bir ısınma söz konusu.
Bu konuyu açma sebebime bakarsak bir tanıdığıma 14-16 bandına bir bilgisayar gerekiyordu ofis işleri için.
Bu fiyat bandında en güncel teknolojiyi sunan cihazı bulmayı amaçladım ısınma konusuna vs. bakmadan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 tane şikayet var hocam ki bu gayet ama gayet normal bir şey. Aynı bilgisayardan piyasada belki 1000 - 10000 tane satılıyor. Bunların arasından bu tarz şikayetler çıkması normal çıkmazsa eğer anormaldir. Teknoloji denilen şey şans işi üretim aşamasında bir lehim hatası bile olsa bu tarz sorunlara yol açıyor.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol

Bahsettiğin oyunlar işlemci odaklı evet ama attığın cihazın işlemcisi daha kötü ayrıca stoğu yok. Olsa bile fiyatının 15 16k civarında olacağını sanmıyorum

Phanzox

80+ Silver

Diğer forumda kullananlar vardı hiç burdaki veya önceki konuda yazdığınız sorunlarla karşılaşmamışlardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Burak
Pil ömrünü bu tarz oyun odaklı cihazlarda tartışmak pek mantıklı değil. İçerisinde bulunan güçlü donanımlar sebebiyle piyasada ki bilgisayarların %90 ında düşük olacaktır. Bu yüzden değinmeye gerek bile yok.

Isınma sorununa gelirsek 2022 kasa Nitro 5 de bildiğim kadarıyla işlemci kısmında aşırı bir ısınma söz konusu.
Bu konuyu açma sebebime bakarsak bir tanıdığıma 14-16 bandına bir bilgisayar gerekiyordu ofis işleri için.
Bu fiyat bandında en güncel teknolojiyi sunan cihazı bulmayı amaçladım ısınma konusuna vs. bakmadan.

3 tane şikayet var hocam ki bu gayet ama gayet normal bir şey. Aynı bilgisayardan piyasada belki 1000 - 10000 tane satılıyor. Bunların arasından bu tarz şikayetler çıkması normal çıkmazsa eğer anormaldir. Teknoloji denilen şey şans işi üretim aşamasında bir lehim hatası bile bu tarz sorunlara yol açıyor.
Eğer sadece ofis bilgisayarı istiyorsanız oyuncu laptop kısmına bakmamanız daha mantıklı değil mi? Kendi evimde Casper Nirvana 8 çekirdekli bir laptop kullanmaktayım. BIOS açılış hızı 2.3 ve daha değinmediğim bir çok özelliği.. 1 ay önce 10.000 tl bantlarında satın aldım.

Bahsettiğin oyunlar işlemci odaklı evet ama attığın cihazın işlemcisi daha kötü ayrıca stoğu yok. Olsa bile fiyatının 15 16k civarında olacağını sanmıyorum
Model önerisin de bulundum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,296
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom