Neler Yeni

Çözüldü✓ Maksimum 16K Bütçeye En İyi Laptop Önerisi Lazım Arkadaşlar

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,746
İsim
Orkun
Eğer sadece ofis bilgisayarı istiyorsanız oyuncu laptop kısmına bakmamanız daha mantıklı değil mi? Kendi evimde Casper Nirvana 8 çekirdekli bir laptop kullanmaktayım. BIOS açılış hızı 2.3 ve daha değinmediğim bir çok özelliği.. 1 ay önce 10.000 TL bantlarında satın aldım.
Konu da belirttiğim gibi kendime almıyorum bir tanıdığım için alıyorum. Kendisi pek anlamadığı için benden rica etti. Bilgisayarı iki kişi kullanacaklarmış. İkisi de ofis işleri için kullanacak ancak diğer kullanacak kişi arada oyun vs. de oynamak isteyebilir diye bu bütçe ile en iyi oyun laptopunu almak istedim. Neyse fazla uzatmaya gerek yok. Ben aradığım cihazı üstteki yorumlarda buldum sizin öneriniz ve yorumlarınız için de teşekkür ederim.

Phanzox

80+ Silver
Hocam direk attığım bilgisayarı alan kişinin yazdığını aktarıyorum:
"
Pc gelince dünya kadar driver kurmak lazım. Bluetooth driveri neden kuruluyor mesela bilmiyorum. Cihaz kendisinde bluetooth mu var. Neye yaradığını bilmediğim 3-4 driver kurdum. Intel in en son uhd driver ini kurdum arc intel denen bisey kurdum sonra asistan uygulamasından bana arc güncellenecek dedi falan güncel bisey nasıl güncellenir. Saatlerimi aldı.

Pc kurup Chrome geçince müzik açtım ses güzel ama kısık. Dts sesi kisiyor olabilir. Müzik çalarken farklı sayfa geçişlerinde müzik dönmüştü kesik kesik ilerledi ve devam etti çalmaya. Bu takılmaya anlam veremedim
Pc görüntü soğutma olarak güzel. Hatta mükemmel 8gb ram için sökmek lazım. Ekran canlı parlaklık gayet yeterli 250nitsten beklenmicek parlaklık var diyebilirim."
Kaynak:

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim