Enes Tarhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 150
bende olmadı güzel kullanırsan olmazbi zaman sonra tuşlarda takılma oluyor diyor bazıları?
bende olmadı güzel kullanırsan olmazbi zaman sonra tuşlarda takılma oluyor diyor bazıları?
gamepower ve James Donkey markalarını araştırabilirsin fiyatına uygun klavyeyi bulucaksındırBeyler max 200 tl klavye önerebilir misiniz?
20 tl fark var aralarında zaten. Kb-r81 ve gamepower warlock arasında kalmıştım ben deGamePower Warlock sıkıntıları olan bir model. Led sönmesi ve otomatik tuş basma gibi sorunları var. Bence biraz daha bütçenizi arttırın ve Rampage Kb-R81 düşünebilirsiniz.
20 tl fark var aralarında zaten. Kb-r81 ve gamepower warlock arasında kalmıştım ben de
donanimarsivi.com
teşekkür ederimTercihinizi yapmadan önce okumanızı tavsiye ederim.Gamepower Warlock Mekanik Klavye İncelemesi
Arkadaşlar, klavye mi yaklaşık 4 ay kadar önce satın almıştım. Aslında büyük bir hevesle almıştım ama zamanla o hevesim içten içe kırıldı maalesef. Ürünü 260 TL fiyatına, internet üzeriden satın almıştım, kargo süreci ve ya gelen kutuda hiç bir sıkıntı yoktu. 1 hafta olmadan ilk olarak tuşlarda...donanimarsivi.com