Neler Yeni

Android Maksimum 2000 TL'ye Kadar Telefon Önerisi

TEŞKİLAT

80+ Silver
Bütçe
2000
Merhaba arkadaşlar acilen 2000 TL'ye kadar (Kesinlikle 2000 TL'yi aşmaması hatta daha ucuz olması gerekli) telefon arıyoruz 1-2 gün içerisinde halletmemiz lazım.

Minimum 4-64 olursa hoş olur.

Önerilerinizi bekliyorum, her türlü internet sitesinden alınabilir öyle "Teknosa" olsun "Vatan" olsun gibi bir durum söz konusu değildir.

Önerilerinizi bekliyorum kullanan bilgisi olan fikri görüşü olan arkadaşlar yorumda bulunursa sevinirim.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
general mobile GM 20

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.

Cryoniks

80+ Bronze
Orijinal Kaçak Al bence Poco Yada Xiaomi Bunlardan Asla Şaşma

KirliKill

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar acilen 2000 TL'ye kadar (Kesinlikle 2000 TL'yi aşmaması hatta daha ucuz olması gerekli) telefon arıyoruz 1-2 gün içerisinde halletmemiz lazım.

Minimum 4-64 olursa hoş olur.

Önerilerinizi bekliyorum, her türlü internet sitesinden alınabilir öyle "Teknosa" olsun "Vatan" olsun gibi bir durum söz konusu değildir.

Önerilerinizi bekliyorum kullanan bilgisi olan fikri görüşü olan arkadaşlar yorumda bulunursa sevinirim.
kaçak getirtebilirsen redmi note 9 pro öneririm babamın telefonu görünüşü tatmin etmeyebilir ama donanımsal olarak harika

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
amiral üzgün atmış nedeni nedir ?
ürün sorunlumu veya önereceğin daha iyi bir telefon mu var
yardımcı ol bilinçlenelim :)
@WarAmiral

TEŞKİLAT

80+ Silver
telefon un özellikleri kötü diye biliyorum. ayrıca yazılım sıkıntıları yaşamanız çok büyük ihtimal, Telefon önermesi için @Assistive ı etiketleyrbilirim :)
amiral üzgün atmış nedeni nedir ?
ürün sorunlumu veya önereceğin daha iyi bir telefon mu var
yardımcı ol bilinçlenelim :)
@WarAmiral
kaçak getirtebilirsen redmi note 9 pro öneririm babamın telefonu görünüşü tatmin etmeyebilir ama donanımsal olarak harika
Orijinal Kaçak Al bence Poco Yada Xiaomi Bunlardan Asla Şaşma
Teşekkürler fakat kaçak telefon konusunda bilgim yok kayıt falan nasıl hallediyoruz nereden alıyoruz bunları?

Cryoniks

80+ Bronze
Teşekkürler fakat kaçak telefon konusunda bilgim yok kayıt falan nasıl hallediyoruz nereden alıyoruz bunları?
Dostum Türkiye'de garanti sistemi boş Garantiye gönderiyorsun kullanıcı hatası bilmem anaakrt değişecek şu kadar falan filan gereksiz 2 katı para vermek Herhangi bir telefoncuya git sorustur hangi telefon kafana yatarsa sıfır olmak şartıyla alırsın Aldıktan sonra 3 ay içinde sağlam bir IMEI atarsın 50 TL ye olur biter
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefoncuya git hallederler. 150 TL gibi bir işlemle yapıyorlar. gönlün rahat olsun
Ben 50 TL verdim ama bazıları çok alıyor dogrudur

mythrowib

80+ Silver
kaçak alırsanız yurtdışı olduğu için imei arttırmanın gerekiyor hatırladığım kadarıyla 1500 TL civarı. telefoncuda fln ucuza yaparlar ama o kopyalama kaçak imei dir 1 imei 2 telefon gibi bişey. Yani bir insanın 2 kimliği kullanması gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,926
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom