Neler Yeni

Android Maksimum 2000 TL'ye Kadar Telefon Önerisi

KirliKill

80+ Silver
Dostum Türkiye'de garanti sistemi boş Garantiye gönderiyorsun kullanıcı hatası bilmem anaakrt değişecek şu kadar falan filan gereksiz 2 katı para vermek Herhangi bir telefoncuya git sorustur hangi telefon kafana yatarsa sıfır olmak şartıyla alırsın Aldıktan sonra 3 ay içinde sağlam bir IMEI atarsın 50 TL ye olur biter
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 50 TL verdim ama bazıları çok alıyor dogrudur
evet o civarlarda varda ben en büyük en iyi telefoncularda yaptrıyorum. bir kere yaptır tam yaptır

TEŞKİLAT

80+ Silver
kaçak alırsanız yurtdışı olduğu için imei arttırmanın gerekiyor hatırladığım kadarıyla 1500 TL civarı. telefoncuda fln ucuza yaparlar ama o kopyalama kaçak imei dir 1 imei 2 telefon gibi bişey. Yani bir insanın 2 kimliği kullanması gibi
Vallahi değişik pek kafama yatmadı babam sıkıntı yaratabilirim Türkiye şartlarında yasal olarak ne alabilirim?

oppo a73 bakabılırsın
En ucuz 2550 TL :/

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
burada güzel telefon önerileri alamadın sanki başka forumlarda konu açmayı dene technopat gibi

Cryoniks

80+ Bronze
Vallahi değişik pek kafama yatmadı babam sıkıntı yaratabilirim Türkiye şartlarında yasal olarak ne alabilirim?

Dostum ben orijinal Kaçak kullanıyorum bir sorunu sıkıntısı yok boşa para vermek istersen karar senin KULLANDİGİM TEL
Xiaomi redmi note 8

TEŞKİLAT

80+ Silver
burada güzel telefon önerileri alamadın sanki başka forumlarda konu açmayı dene technopat gibi
Aslında fiyatlar çok uçmuş adam gibi 2000 liraya bile telefon yok ben de karar veremedim ama önerin için sağol :)

Dostum ben orijinal Kaçak kullanıyorum bir sorunu sıkıntısı yok boşa para vermek istersen karar senin KULLANDİGİM TEL
Xiaomi redmi note 8
Peki bunu da düşüneceğim.

Cryoniks

80+ Bronze
Aslında fiyatlar çok uçmuş adam gibi 2000 liraya bile telefon yok ben de karar veremedim ama önerin için sağol :)

Peki bunu da düşüneceğim.
Alacaksan redmi note 9Pro Al daha iyi 2000 e alırsın efsane telefondur bilgin olsun

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Piyasa belli hocam, 2.000 TL'ye eli yüzü düzgün telefon kalmadı. Technopat'a açsa ne olacak Donanımhaber'e açsa ne olacak. Maalesef insanlar kaçağa yönelmek zorunda kalıyorlar.

Yaşadığınız şehirde aklınıza yatan bir yer olursa bu yola başvurmak da bir seçenek. Xiaomi ve Poco'ların IMEI atılabilen modellerinden bütçenize uygun olanlarını araştırabilirsiniz.

mythrowib

80+ Silver

bütçeni 200 lira arttırılsın yasal ve güçlü bir telefon var. tcl 10l,

aslında daha kötü işlemcili çok telefon var ama ben alacağına değecek bir telefon önerdim :)

TEŞKİLAT

80+ Silver
Piyasa belli hocam, 2.000 TL'ye eli yüzü düzgün telefon kalmadı. Technopat'a açsa ne olacak Donanımhaber'e açsa ne olacak. Maalesef insanlar kaçağa yönelmek zorunda kalıyorlar.

Yaşadığınız şehirde aklınıza yatan bir yer olursa bu yola başvurmak da bir seçenek. Xiaomi ve Poco'ların IMEI atılabilen modellerinden bütçenize uygun olanlarını araştırabilirsiniz.
İşte ben de Sahibinden'de kaçak cihaz arıyorum ama adam gibi satan bir yer bulamadım pek dükkan da tanımıyorum bu işi nasıl çözeceğiz kafam darmadağın oldu normalde böyle zamanlarda beklerdim ama maksimum 3-4 gün içinde bir telefon almamız lazım :/

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Top Bottom