Wedi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 5
Dahası
Benim elim daha büyük denedim rahat etmiştim.18x9Cm eli olan ve palm tutan birinin eline oturmaz.
Benim elim daha büyük denedim rahat etmiştim.18x9Cm eli olan ve palm tutan birinin eline oturmaz.
Ağırlıkları ne kadar acaba? @06ankaralı18x9Cm eli olan ve palm tutan birinin eline oturmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
güzel mouselardır.
Alınabilir.
Bende 20X10CM'lik bir el ile Deathadder V2 mini denedim. ben de rahat ettim fakat çoğu kişi edemiyor gördüğüm kadarı ile.Benim elim daha büyük denedim rahat etmiştim.
Bütçemi aşıyor ve çok ağır.çok güzel bir mouse 1.5 aydır kullanıyorum sensörü olsun tuşları olsun müthiş.
İncelemesi:https://forum.donanimarsivi.com/konu/hp-omen-reactor-inceleme.390508/
Ağırlığını hissetmiyorsun yani cidden çok güzel 30tl daha koy alBütçemi aşıyor ve çok ağır.
Harpoon Pro nasıl? Çok ağır mı ve sensörü iyi mi?Bende 20X10CM'lik bir el ile Deathadder V2 mini denedim. ben de rahat ettim fakat çoğu kişi edemiyor gördüğüm kadarı ile.
300 TL.Ağırlığını hissetmiyorsun yani cidden çok güzel 30tl daha koy al
kendisinde de PWM 3327 var.Harpoon Pro nasıl? Çok ağır mı ve sensörü iyi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
300 TL.
Skatezleri hakkında bilginiz var mı Harpoon'un? İyiyse bunu alacağım sanırım çünkü hem tutuşuma hem el boyutuma uyuyor ve hafif.kendisinde de PWM 3327 var.
85 gram. 87 Gramlık Hyperx Pulsefire Core RGB kullanıyorum ve gayet hafif geliyor bana.
Masaya oturması için yeterli.Skatezleri hakkında bilginiz var mı Harpoon'un? İyiyse bunu alacağım sanırım çünkü hem tutuşuma hem el boyutuma uyuyor ve hafif.
Resmini attım. Attığım linke tıklayınca fotoğraf açılacak önünüze.M185'in skatezleri gibi olmasın yeter benim için.
Zaman geçince ona uyumlu bir PTFE skatez ile değiştirebilirim. Kablosu falan çöp olmasın yeter. Biraz araştırma yapacağım bu mouse hakkında, tek seçenek bu kaldı çünkü.Resmini attım. Attığım linke tıklayınca fotoğraf açılacak önünüze.
Oradan bakabilirsiniz. skatezlerine.