Maksimum 250 TL'ye SSD

4 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim? Sen kullandın mı, yoksa bir yerde mi gördün link atar mısın?
Bunun hakkında yerli ve yabancı forumlarda açılmış birçok konu var. Örnek konular:
SanDisk SSD Plus

SanDisk 240 GB SSD Plus SDSSDA-240G-G26 2.5 SATA 3.0 SSD ...

Kronik Sorunları:
  • Yazma ve Okuma değerlerin vaat ettiğinin çok altında.

Bunun hakkında yerli ve yabancı forumlarda açılmış birçok konu var. Örnek konular:
Oxinfo daki konu ilginç geldi araştırcağım.

Ben bu attıklarından kronik sorunlu olduğunu çıkartamadım? Bir kaç kişinin yaşadığı şeye kronik sorun damgası vurursak dünyadaki her şey senin mantığına göre kronik sorunlu :)

Ben bu SSD'yi kullanıyorum kronik sorun olsa benim SSD'de bu sorunları bana yaşatmalı öyle değil mi? İnsanların aklını lütfen karıştırma!

• Hahaha
Reaksiyonlar: yk38
Ben bu attıklarından kronik sorunlu olduğunu çıkartamadım? Bir kaç kişinin yaşadığı şeye kronik sorun damgası vurursak dünyadaki her şey senin mantığına göre kronik sorunlu :)

Ben bu SSD'yi kullanıyorum kronik sorun olsa benim SSD'de bu sorunları bana yaşatmalı öyle değil mi? İnsanların aklını lütfen karıştırma!
Birkaç kişi mi?
Tüm internet alemine bakıyorum.
Arada istisnalar olabilir.

beyler bende 1 tb lık HDD var bunun yanına 120 gb lık SSD alırsam sizce problem yaşarmıyım birde bana SSD önerir misiniz? max 250TL
sata 3 girişli
Adata 240gb modelini almani öneririm

Adata 240gb modelini almani öneririm
Farkında mısın? Kronik sorunlu Su630 veSu650 öneriyorsan.

Farkında mısın? Kronik sorunlu Su630 veSu650 öneriyorsan.
250 liraya alabileceğin her ssd çok kaliteli değildir teknoloji şans işidir bu modelleri aktif kullanan çok kişi var ve hali hazırda satılmaya devam ediliyor.

250 liraya alabileceğin her SSD çok kaliteli değildir teknoloji şans işidir bu modelleri aktif kullanan çok kişi var ve hali hazırda satılmaya devam ediliyor.
Farkında olmadan neden bu bu kadar ucuz demeden alıyor.
WD Green serisi bütçe dostu bir SSD dir ama okuma ve yazma değerleri diğerlerine göre yüksek değildir. Şuan kullanıyorum(laptopdayım) Okuma: 480 MB/S Yazma: 220 MB/Sn.

Birkaç kişi olduğunu kim söyledi? Gösterdiklerim sadece örnek konular. Araştırıp daha fazla konuya rastlayabilirsiniz.
Kimsenin aklını karıştırmıyorum. Araştırıp kendiniz de bulabilirsiniz.

Asıl siz kronik sorunlu SU630/650 serisini önerip insanların aklını karıştırmayın.
hali hazırda satılmaya devam ediliyor.
Hâlihazırda satılmaya devam edilmesi kronik sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmez.

Geri