Sorun yok aga olur öyle.Aklım durmuş kusura bakmayın .d
Arkadaşın topladığı sistem Pollux Apu Proyu soldan tokatlar sağdan tekme atar kardeşim.Sorun yok aga olur öyle.
Pollux Apu Pro sisteme +8RAM ekleyerek alabilir arkadaşınız.
Valorant CS-go 100FPS oynar rahat bir şekilde.
Evet ya, şunu anlamadım ben. Pollux Apu Pro iyi değil ki, toplama ile daha iyisi çıkıyor ortaya.Arkadaşın topladığı sistem Pollux Apu Proyu soldan tokatlar sağdan tekme atar kardeşim.
Hocam SSD ve anakart dışında pek fark yok.Arkadaşın topladığı sistem Pollux Apu Proyu soldan tokatlar sağdan tekme atar kardeşim.
Hemen ayarlıyorum 1 sistem.Şuan hesapladımda ben işlemciyi eklemeyi unutmuşum. Neyden kısarak 3.800'e indirebiliriz diye düşündüm. Ama A320'ler B450 kadar olmuş. Zaten arkadaşımda AMD işlemci olmadığı için Bios Update yapamazdı. Nereden kıssak ben bilemedim yardımcı olur musunuz? @Selman Karaa
Anakart daha iyiHocam SSD ve anakart dışında pek fark yok.
Ama arkadaşın topladığı sistem daha mantıklı tabi
işlemciyi nereden alıyorsunuz? Ben son baktığım da stok yoktu hiçbir yerde.Arkadaşım alacakmış. Maksimum 3.700-3.800 liraya (sadece kasa) olarak sistem toplamama yardımcı olur musunuz? Benim düşündüğüm parçalar:
B450M S2H V2
4300GE
A2000 500GB
Dark Maxima V12 Kasa
Ballistix 2x8 3200Mhz RAM
FSP Hydro k 500W. Sıkıntılı parça yok sanırım bunların arasında. Ama kasalar konusunda bilgili olmadığım için daha iyi ve uygunu varsa önerir misiniz? İyi forumlar.
Tamam yardımcı olurum.Şuan hesapladımda ben işlemciyi eklemeyi unutmuşum. Neyden kısarak 3.800'e indirebiliriz diye düşündüm. Ama A320'ler B450 kadar olmuş. Zaten arkadaşımda AMD işlemci olmadığı için Bios Update yapamazdı. Nereden kıssak ben bilemedim yardımcı olur musunuz? @Selman Karaa
Var ama fiyat artmış.işlemciyi nereden alıyorsunuz? Ben son baktığım da stok yoktu hiçbir yerde.
evet baktım şimdi sağ olun. 240tl artmış..Tamam yardımcı olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var ama fiyat artmış.
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11.com
İşlemci ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı İşlemci modelleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Güzel olmuş eline sağlık.![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 949,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart | ITOPYA
GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B450M S2H ITOPYA'da.www.itopya.com
![]()
Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
2 tane RAM.![]()
Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 PVS48G320C6 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 PVS48G320C6 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 PVS48G320C6 Ram özelliklerini incele, 763,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Toplam fiyatı 3865TL oldu. Bunu öneririm.