Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
D Tier çöp demek değil.D Tier olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
D Tier çöp demek değil.D Tier olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Çok ucuz igpu için öneriliyor, Tier E çöp demek Shp gibi Vs serisi gibi.D Tier çöp demek değil.
Kurtarır yine, pek iyi değil ama pek kötü de değilÇok ucuz igpu için öneriliyor, Tier E çöp demek Shp gibi Vs serisi gibi.
Hocam kısacası c4 değil dimi ?Çok ucuz igpu için öneriliyor, Tier E çöp demek Shp gibi Vs serisi gibi.
C4 tabirini sevmiyorum bu modelin de öyle bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum, günü kurtarır ama benim gözümde VX Plus neyse aşağı yukarı bu stx/xtc serileri de öyle. O işlemci 35W TDP sahip zaten sistem total 100-120 anca çeker Apu olarak o sistemde sıkıntı olursa markayı silsinler zaten, hangi GPU'ları takmaya güveneceğin ise kişisel kararına kalmış.Hocam kısacası c4 değil dimi ?
Ya rx580 takarım yada 1660sC4 tabirini sevmiyorum bu modelin de öyle bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum, günü kurtarır ama benim gözümde VX Plus neyse aşağı yukarı bu stx/xtc serileri de öyle. O işlemci 35W TDP sahip zaten sistem total 100-120 anca çeker Apu olarak o sistemde sıkıntı olursa markayı silsinler zaten, hangi GPU'ları takmaya güveneceğin ise kişisel kararına kalmış.
İşte o sana kalmış kafanın rahat edip etmemesine göre.Ya rx580 takarım yada 1660s
vs serisinin yenileri gayet iyi 2018 yılından önce üretilenler kötüÇok ucuz igpu için öneriliyor, Tier E çöp demek Shp gibi Vs serisi gibi.
Teşekkürler hocam iyi forumlar.Valorant,CS:GO,Lol tarzı e-spor oyunlarında akıcı bir deneyim sunacaktır.120 FPS verir mi dersniz uygun ayarlarda 120 Fps'i görebileceğinizi umuyorum.
Ramler'in 16 GB olması ve bunun (2x8) olması Apu işlemcinin tam verimlilkte çalışmasında önemli.
Bir çok oyun artık 8 GB ile akıcı bir oyun deneyimi yaşatmıyor.Bu yüzden 16 GB Ram yerinde bir karar olmuş.
Anakart sayesinde bu sistem yükseltilebilmeye açık hale getirilmiş.Yani sadece bugününü kurtarmakla kalmaz ileride iyi bir ekran kartı takabileceksin.
Depolama günümüzde yeterli bir alana sahip.
Güç kaynağı da güvenilidir.
Kasanın da hava sirkülasyonu iyi gözüküyor.
Bu bütçeye göre iyi bir sistem olmuş der miyiz?
Evet,deriz.
Umalım ki gün gelir ekran kartlarının fiyatlarının makul seviyelere düşmesi ile artık APU çılgınlığı son bulur.Arkamız da kötü bir anı olarak bırakırız.
Herkese iyi forumlar...
hepsine ne kadar para tutuyor acaba?Elimde ki sistem de biraz değişiklik yaptım sizce nasıl olmuş toplam 4100 TL ye patladı indirim kovalayarak aldım hepsini ve bi sorum olucak valo da kaç fps verir 120 üstü alırmıyım ?
İşlemci~Ryzen 3 4300GE
Anakart~Gigabyte B450M S2H V2
Ram~Xgp Gammix D30 2×8 3200Mhz Cl16
M2 Ssd~Kingstone A2000 500GB
Psu~Cougar Stx 600w 80+
Kasa~Dark maxima v12 4 fanlı önü mesh
Ramler de biraz içim tedirgin bazıları güzel alınır dedi bazıları alınmaz dedi sistemi daha kurmadım düşüncelerinizi bekliyorum iyi forumlar.
4175 lira civarı küsüratlar ile birlikte.hepsine ne kadar para tutuyor acaba?