apuda ne kadar güçlü ram o kadar performans demek farkındayım ama oynatırmı acaba deneyen apuda bu oyunları oynayabilen varmıdır acaba?Yeterli olacaktır bence hocam. Benim kafamda şöyle bir soru var. Ben 3400ge, 2x8 GB 3600 cl 16 (bu ram ateş pahasıdır.) veya cl 18 olabilir. b450 anakart ile apu sistem alsam. günümüz oyunları olarak mesela dark souls 1,2,3 devil may cry 5, re 1,2,3 remake olanlar veya daha eski oyunları düşük ayarlar da olsa 1080p oynayabilir miyim?
Hsjshshshsh evet abimin ofis laptopun da 40 fps csgo oynuyordum.Önceden başkasının sistemini mi kullanıyordun![]()
1080p değil de 720p de low ayarlar da 30 40 fps alırsın bana göre ben sistemi mi bu tarz oyunlar ile zorlamam şahsen (ekran kartı takana kadar).Yeterli olacaktır bence hocam. Benim kafamda şöyle bir soru var. Ben 3400ge, 2x8 GB 3600 cl 16 (bu ram ateş pahasıdır.) veya cl 18 olabilir. b450 anakart ile apu sistem alsam. günümüz oyunları olarak mesela dark souls 1,2,3 devil may cry 5, re 1,2,3 remake olanlar veya daha eski oyunları düşük ayarlar da olsa 1080p oynayabilir miyim?
720p de 30 üstü oynatıcaksa minimum denenir hocam. sistemi aldıktan sonra oyun denerseniz yazdığım oyunlardan birini veya birkaçını deneme fırsatınız olursa bana da paylaşırmısınız?Hsjshshshsh evet abimin ofis laptopun da 40 fps csgo oynuyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1080p değil de 720p de low ayarlar da 30 40 fps alırsın bana göre ben sistemi mi bu tarz oyunlar ile zorlamam şahsen (ekran kartı takana kadar).
Umarım oynama fırsatım olur ve sizi bilgilendiririm.720p de 30 üstü oynatıcaksa minimum denenir hocam. sistemi aldıktan sonra oyun denerseniz yazdığım oyunlardan birini veya birkaçını deneme fırsatınız olursa bana da paylaşırmısınız?
tekrardan hayırlı olsun diyorum ve bir incelemenizi bekliyorumUmarım oynama fırsatım olur ve sizi bilgilendiririm.