Maksimum 3100tl Telefon Önerisi

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
3100
Arkadaşlar Öncelikle Merhabalar Ben Annem İçin Telefon Alacam Maks. 3k fiyatı olcak önerilerinizi bekliyor aklımda oppo a91 ile realme 7 geçiyor ama yorumlarını okuyunca kötü dediler size başvurmak istedim

Arkadaşlar Öncelikle Merhabalar Ben Annem İçin Telefon Alacam Maks. 3k fiyatı olcak önerilerinizi bekliyor aklımda oppo a91 ile realme 7 geçiyor ama yorumlarını okuyunca kötü dediler size başvurmak istedim
x3 modelin eli kuvvetlidir sizin modellerden üstündür 120hz ekran etkin batarya yeterli kamera performansı ile göz doldurucu bir ürün tavsiye ederim.

3100 TL için en iyi telefonlar.

@Assistive
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz gibi Realme 7 alabilirsiniz kötü telefon değil

Benim sıralamam:
M51 > Realme 7 > M31S > M31 > M21
Benim de sıralamam bu şekilde.

MediaTek işlemcili cihaz almam asla , Poco X3 alırdım ya da yeni serileri beklerdim
MediaTek Helio G95 kötü bir işlemci değil, eski bir MediaTek işlemcide sorun yaşamış olman bütün MediaTek işlemcilerin çöp, ısınan, kısa süreli bir işlemci olacağı anlamına gelmez.

Benim de sıralamam bu şekilde.

MediaTek Helio G95 kötü bir işlemci değil, eski bir MediaTek işlemcide sorun yaşamış olman bütün MediaTek işlemcilerin çöp, ısınan, kısa süreli bir işlemci olacağı anlamına gelmez.
Anlamadım yani ?

Ömrü diğer işlemcilere göre daha kısa. 1 senelik bir kullanımdan sonra genel olarak işlevselliğini yitiriyor.

Geri