Neler Yeni

Maksimum 350TL Red Switch Klavye Önerisi

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
Aslında başından beri Gamepower klavyeleri araştırıyorum ama sizce James Donkey veya Rampage in klavyeleri nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında başından beri Gamepower klavyeleri araştırıyorum ama sizce James Donkey veya Rampage in klavyeleri nasıl?
Veya daha farklı markaların A4 Tech gibi gibi

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben Saber öneririm, aklındaki çoğu soruyu incelememde anlattım. Bakabilirsin.

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
Ben Saber öneririm, aklındaki çoğu soruyu incelememde anlattım. Bakabilirsin.
Teşekkürler cidden çok yardımcı oldu incelemen. Öyle bir incelemişsin ki Saber RGB alasım geldi. Ama bir şeyi sormak istiyorum ışıkların seviyesini kısabiliyor muyuz bide klavyenin altındaki rgb kısmının rengini ayrıca değiştirebiliyor muyuz. Eğer bunları değiştirebiliyorsak gözüm kapalı alacağım, teşekkür ederim.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Teşekkürler cidden çok yardımcı oldu incelemen. Öyle bir incelemişsin ki Saber RGB alasım geldi. Ama bir şeyi sormak istiyorum ışıkların seviyesini kısabiliyor muyuz bide klavyenin altındaki RGB kısmının rengini ayrıca değiştirebiliyor muyuz. Eğer bunları değiştirebiliyorsak gözüm kapalı alacağım, teşekkür ederim.
Hocam tam okudu isen zaten renklerinin değiştiğini ve parlaklığının azaldığını söylüyorum.
Hatta bazı kişiler azaltıp kapatmış gece gözlerini aldığı için ben hiç kapatmadım gözümü almadı da yazdım.
Evet merak etmeyin, ışıkların seviyesini kısabiliyoruz ve renklerini ayarlayabiliyoruz.
Bir sürü modu da var, zaten hepsini attım konuma, tekrar okuyabilirsiniz.

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
Hocam tam okudu isen zaten renklerinin değiştiğini ve parlaklığının azaldığını söylüyorum.
Hatta bazı kişiler azaltıp kapatmış gece gözlerini aldığı için ben hiç kapatmadım gözümü almadı da yazdım.
Evet merak etmeyin, ışıkların seviyesini kısabiliyoruz ve renklerini ayarlayabiliyoruz.
Bir sürü modu da var, zaten hepsini attım konuma, tekrar okuyabilirsiniz.
Aslında tam okudum ama gözden kaçırmışım sanırım. Kapatıldığını söylemişsin ama kısılması ile bir şey hatırlayamadım kusura bakma. O zaman gayet iyi dostum teşekkür ederim. İncelemendeki bir cümlende Alttaki homojen rgb kısmı (homojen derken pek anlamamıştım ama klavyenin alt tarafındaki rgb den kastediyorsun sanırım) değiştirebiliyoruz veya kapatabiliyoruz demişsin ama tek renk sadece turkuaz oluyor demişsin. Peki bu durum düzeldi mi farklı renklerde de oluyor mu? Teşekkür ederim Saber RGB yi listemin üst sıralarına koyacağım ancak şuanda indirimsiz almayı düşünmüyorum zaten.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Aslında tam okudum ama gözden kaçırmışım sanırım. Kapatıldığını söylemişsin ama kısılması ile bir şey hatırlayamadım kusura bakma. O zaman gayet iyi dostum teşekkür ederim. İncelemendeki bir cümlende Alttaki homojen RGB kısmı (homojen derken pek anlamamıştım ama klavyenin alt tarafındaki RGB den kastediyorsun sanırım) değiştirebiliyoruz veya kapatabiliyoruz demişsin ama tek renk sadece turkuaz oluyor demişsin. Peki bu durum düzeldi mi farklı renklerde de oluyor mu? Teşekkür ederim Saber RGB yi listemin üst sıralarına koyacağım ancak şuanda indirimsiz almayı düşünmüyorum zaten.
Maalesef hocam düzeltilmedi, neden bilmiyorum.
Alttaki o RGB kısmı istediğin gibi ayarlayabiliyorsun dalgalı mı olsun tek renk mi olsun vs.
Lakin tek renk moduna aldığında tek renk sadece Turkuaz var, o ileride düzeltilir.
Fakat beni ilgilendiren bir şey yok, bu klavyenin olayı RGB zaten.
Bunu alıp tek renk kullanmak klavyeye ayıp olur :D

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
Maalesef hocam düzeltilmedi, neden bilmiyorum.
Alttaki o RGB kısmı istediğin gibi ayarlayabiliyorsun dalgalı mı olsun tek renk mi olsun vs.
Lakin tek renk moduna aldığında tek renk sadece Turkuaz var, o ileride düzeltilir.
Fakat beni ilgilendiren bir şey yok, bu klavyenin olayı RGB zaten.
Bunu alıp tek renk kullanmak klavyeye ayıp olur :D
Tamam dostum teşekkürler cidden çok yardımcı oldun rahatsız etmezsem bir şeyi de sana sormak istiyorum. Optik mekanik klavyeler ile Outemu Mekanik klavyeler arasındaki fark ney? Optikler mekanik hisli olarak mı geçiyor? Bunlar çok kafamı karıştırıyor. Mesela Rampage KB-R96 klavyesi optik olarak geçiyor ama switch rengi yok sanırım siyah olarak gözüküyor, burdaki olay ne? Bunları bana açıklayabilirsen çok müteşekkir olurum.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Tamam dostum teşekkürler cidden çok yardımcı oldun rahatsız etmezsem bir şeyi de sana sormak istiyorum. Optik mekanik klavyeler ile Outemu Mekanik klavyeler arasındaki fark ney? Optikler mekanik hisli olarak mı geçiyor? Bunlar çok kafamı karıştırıyor. Mesela Rampage KB-R96 klavyesi optik olarak geçiyor ama switch rengi yok sanırım siyah olarak gözüküyor, burdaki olay ne? Bunları bana açıklayabilirsen çok müteşekkir olurum.
Hocam onlar black switch rengi var yok değil, switch türleri yazıp araştırabilirsin. Optik switch ise şu oluyor, daha hızlı tepkime sürelerine sahip switchler ve genelde bu switchlere sahip olan klavyeler su geçirmez oluyor.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
gamepower saber veya gamepower ogre rgb ve ya mekanik değil ama logitech g213

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
Hocam onlar black switch rengi var yok değil, switch türleri yazıp araştırabilirsin. Optik switch ise şu oluyor, daha hızlı tepkime sürelerine sahip switchler ve genelde bu switchlere sahip olan klavyeler su geçirmez oluyor.
Teşekkürler dostum ama optik switch klavyelerde sonuç olarak birer mekanik klavye yani

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Optik de lazer var mekanikde swich var optik daha hızlı mekanik daha yavaş mekanik daha uzun omürlü optik daha kısa ömürlü.

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Gamepower Saber RGB
Rampage KB-R90 Orion (0.2ms tepkime süresi var beni cezbediyor).
Bu ikisi de güzel klavyeler bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,734
Üyeler
165,884
Son üye
vdnjr26
Top Bottom