sistemtoplayıcı
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
normalde bütçe 3500 ama world için güzel taksik seçeneği varsa 4 bine çıkabilirim. raijintek ponos ultra ms 4 dışında bir kasa önerirseniz sevinirim.
o kasaya sorunlu diyorlar hocamCorsair 3000d + güzel bir egzoz fan
www.n11.com
Kasayı ben de düşünmüştüm ve incelemelerini izledim, kullanıcı yorumlarını okudum. Bir sorununu hatırlamıyorum. Ancak tek şikayet fiyatını haketmediğiydi. Çünkü 100 pounda satılıyor yurt dışında lancool kasalarla aynı fiyata. Ülkemizde gayet güzel fiyatlandı açıkçası 2600 TL'ye daha iyi kasa zor bulunur.o kasaya sorunlu diyorlar hocam
Post automatically merged:
bu kasa nasıldır? psu ile uyumlu mu?Asus TUF Gaming GT301 ARGB USB 3.1 Mid Tower ATX Kasa Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF Gaming GT301 ARGB USB 3.1 Mid Tower ATX Kasa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hmm görmedimnormalde bütçe 3500 ama world için güzel taksik seçeneği varsa 4 bine çıkabilirim. raijintek ponos ultra ms 4 dışında bir kasa önerirseniz sevinirim.
hocam bu kasa dışında önerin demiştim ama sorun yok.
PSU sığar ancak ekran kartınız ne?o kasaya sorunlu diyorlar hocam
bu kasa nasıldır? psu ile uyumlu mu?Asus TUF Gaming GT301 ARGB USB 3.1 Mid Tower ATX Kasa Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF Gaming GT301 ARGB USB 3.1 Mid Tower ATX Kasa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
yeni öneriler için söyleyeyim kasayı psusuz istiyorum
ve atx veya extended atx olmalı
gigabyte rx9070 xtPSU sığar ancak ekran kartınız ne?
Sorun olmaz gt301 alabilirsiniz.gigabyte rx9070 xt
hocam kasadan vazgeçtim çünkü üst tarafa 360mm sıvı soğutucu desteği yokmuş.Sorun olmaz gt301 alabilirsiniz.
A21e bir bakın derimhocam kasadan vazgeçtim çünkü üst tarafa 360mm sıvı soğutucu desteği yokmuş.