Merhabalar.
www.trendyol.com
Aklımda bu model var şuanlık fakat bütçemi de çok zorlamak istemiyorum eğer 30 civarlarında daha f/p bir ürün varsa benim için daha uygun olur fakat 5 10 bin az verip daha kısa ömürlü olmasını da istemem.Bazı forumlar da bazı laptoplar anakart yanma problemi,hall effect problemi olan vs laptoplar varmış.Onları önermez iseniz memnun olurum.
Bir de şuan laptop almak için uygun bir zaman mı ? Param şuan altında,ben de yaz sonuna kadar beklemeyi planlıyordum fakat günümüz Türkiye'sinde fiyatlar yerinde durmuyor malum.Almışken hemen mi almalıyım yoksa 1 2 ay daha beklemem de sıkıntı var mıdır ?
LENOVO LOQ 15ARP9 AI AMD Ryzen7 7435HS 32GB 1TB RTX4060 15.6FHD 144Hz FreeDos 83JC00FJTR Gaming Laptop - Fiyatı, Yorumları
LENOVO LOQ 15ARP9 AI AMD Ryzen7 7435HS 32GB 1TB RTX4060 15.6FHD 144Hz FreeDos 83JC00FJTR Gaming Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bir de şuan laptop almak için uygun bir zaman mı ? Param şuan altında,ben de yaz sonuna kadar beklemeyi planlıyordum fakat günümüz Türkiye'sinde fiyatlar yerinde durmuyor malum.Almışken hemen mi almalıyım yoksa 1 2 ay daha beklemem de sıkıntı var mıdır ?