Maksimum 550 TL'lik klavye önerisi

bana beko derler

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,714
Bütçe
550
Blue switch olmasın yeter. Red switch varsa red switch, yoksa membran da olur. Bilek desteği de olursa iyi olur.

Ben Monster Pusat K3 PRO düşündüm ama alternatifleri de değerlendirmek isterim.

K3 pro iyi fakat sorun yaşayanların sayısı da hafife alınacak gibi değil.
Monster müşteri hizmetleri mağdur etmez kolay kolay fakat sorun çıkarırsa yine uğraşırsınız.
Onun dışında başka önerim yok, oldukça F/P bir klavye.

Blue switch olmasın yeter. Red switch varsa red switch, yoksa membran da olur. Bilek desteği de olursa iyi olur.

Ben Monster Pusat K3 PRO düşündüm ama alternatifleri de değerlendirmek isterim.
Hocam bütçenizi aşıyor ama düşünürseniz şuanda indirimde şöyle bir klavye var. Yanında Powerbank hediyeli

Ben bütçem olsa bunu almayı düşünüyordum. Ama monster daha şekil duruyor bunun yanında :) karar sizin

Hocam bütçenizi aşıyor ama düşünürseniz şuanda indirimde şöyle bir klavye var. Yanında Powerbank hediyeli
Bayağı iyiymiş aslında. Bu ürün için bütçe arttırmaya değer ama sanırım ben alana kadar indirim biter.

Ben bütçem olsa bunu almayı düşünüyordum. Ama monster daha şekil duruyor bunun yanında :) karar sizin

5 bölge aydınlatmalı olması yüzünden almayı düşünmedim bunu.

Bu modele bir göz at hocam. Red switch ve RGB.

Güzel klavye ancak TKL düşünmüyorum. Konuya yazmayı unutmuşum.
Rampage atom öneririm, çok ses çıkarmıyor küçük ve kullanışlı.
%60 sevmiyorum hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steelseries apex 3, ben 2 ay önce 450 ye almıştım ama şuan uçukta olabilir. Çok memnunum bu arada
600 TL olmuş ya. Tercihlerim arasında bu da.

Gamepower Ogre RGB red switch. Suni deri bilek desteği var istersen çıkarabiliyorsun da, Rainbow versiyonuda var , bi 50-60 TL daha uygun oluyor , ben RGB olanın Blue switchlisini kullanıyorum taş gibi klavye 1 yıldan fazla oldu tek bir sorun yok

Geri