Hayır monitörü ayrı alacağım.Monitörlü mü?
El Capitan'a bakabilirsin ama yeni kasa gelmesini bekle,Frisby almanı istemem.Hayır monitörü ayrı alacağım.
Gigabyte'nin rtx 2060 oc modelinde sıcaklık sorunu olduğunu duymuştum.Bu tarz bir şey önerebilirim, açıkçası Ryzen işlemcilerin Intel işlemcilerden daha iyi olduğunu düşünüyorum F/P olarak.
Fakat gelelim ki, Nvidia ekran kartları bence hala AMD'den daha iyi...
TEKNOKING/AMD RYZEN 7 1700X/GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
TEKNOKING/AMD RYZEN 7 1700X/GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOKING ITOPYA'da.www.itopya.com
Dostum bu kasa ve psuya güvenemedim.Islemciyi 3600 yapip alabilirsinTeknobiyotik P2XT - AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz, RX5600 XT 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
RTX modellerde genel olarak bir yanılgı var.Gigabyte'nin rtx 2060 oc modelinde sıcaklık sorunu olduğunu duymuştum.
rtx 2060 oc modeli yerine rx 5600xt gaming oc modeli daha mantıklı geldi bana 100tl fark ile max 65 derece ısı iyi bence.RTX modellerde genel olarak bir yanılgı var.
RTX ekran kartları zaten yüksek performans için tasarlandıkları için, standart bir GTX veya AMD serisinde RX ekran kartlarına göre daha yüksek ısılara dayanıklılar.
Şu anda Monster Tulpar kullanıyorum, içinde RTX 2060 var, max 70-75 dereceleri görüyor.
Belki Gigabyte dediğiniz gibi bir soruna sebep oluyor olabilir, Asus'tan şaşmıyor ben genellikle toplama pclerde
Sizin tercihiniz tabii.rtx 2060 oc modeli yerine rx 5600xt gaming oc modeli daha mantıklı geldi bana 100tl fark ile max 65 derece ısı iyi bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka öneri bekliyorum arkadaşlar.
Bence yazılımsal sorunlarını kısa bir zaman içinde çözer.Sizin tercihiniz tabii.
Ben AMD'nin kendini GPU kategorisinde hala biraz geliştirmesi gerektiğine inanıyorum.
Yine de bahsettiğiniz ekran kartı, beklentinizi karşılayacaktır
Bence yazılımsal sorunlarını kısa bir zaman içinde çözer.
Teknoloji ilerliyor illa ki düzelecek ki o zaman bence müthiş bir kart olacak.
Dostum sistem önerin var mı?