Neler Yeni

Maksimum 90000₺ araç arıyorum önerilerinizi bekliyorum

ExploiT

80+ Bronze
Bora bulamassan Golf 4 bak hemen hemen aynı araçlar zaten
Küçük Boracan o da biliyorum :) Bagaj hacminden dolayı Bora daha güzel sedan araç seviyorum ancak dediğin gibi golf 4 de tercihlerim arasında :) aynı yıllarda ki Passat 'da aynı motoru kullanıyor aslında ona da bakıyorum :)

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
Küçük Boracan o da biliyorum :) Bagaj hacminden dolayı Bora daha güzel sedan araç seviyorum ancak dediğin gibi golf 4 de tercihlerim arasında :) aynı yıllarda ki Passat 'da aynı motoru kullanıyor aslında ona da bakıyorum :)
Hocam pekde küçük değil bagaj hacmi tabi bora kadar olmasada şöyle diyeyim biz 4 kişilik aileydik fındık ayı,yaylaya vs giderdik + olarak bagajda bass kutusu vardı o halde bile sığıyordu her şeyimiz :)

ExploiT

80+ Bronze
Hocam pekde küçük değil bagaj hacmi tabi bora kadar olmasada şöyle diyeyim biz 4 kişilik aileydik fındık ayı,yaylaya vs giderdik + olarak bagajda bass kutusu vardı o halde bile sığıyordu her şeyimiz :)
Evet hiç küçük değil aslında tabi 330 Litreymiş Bora 455 Litre 120Litre fark varmış Hatchback araca göre 330 litre iyi şimdiki tenekelerin bir çoğu sunamıyor bunu :)

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
Evet hiç küçük değil aslında tabi 330 Litreymiş Bora 455 Litre 120Litre fark varmış Hatchback araca göre 330 litre iyi şimdiki tenekelerin bir çoğu sunamıyor bunu :)
Doğru :) Geçen bir poloya bakmaya gittik araçta bagaj yoktu ciddiyim 2 tane piknik sepeti zor sığar yan yana şaka yapmıyorum

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Yazık bu ülke insanına bize yani 90.000TL araba bulamıyoruz :)

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Hayır öyle düşünmüyorum ben konfor demedim his dedim eski araçlar her zaman güzel hissettirir. Konfor için Passat yol tutuşu için Jetta
Yol tutuşu iyi olabilir ama Jetta da Megane 3 daki kadar bile konfor yoktu o yüzden öyle dedim ama Passat alacak adam Jettayı düşünmez bile.

Farmos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Farmos
Şahin'e bakmadan geçme derim 😂😂😂😂

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru