Bora bulamassan Golf 4 bak hemen hemen aynı araçlar zatenKesinlikle zamanının ötesinde bir araçtı güç performans konfor
Küçük Boracan o da biliyorum Bagaj hacminden dolayı Bora daha güzel sedan araç seviyorum ancak dediğin gibi golf 4 de tercihlerim arasında aynı yıllarda ki Passat 'da aynı motoru kullanıyor aslında ona da bakıyorumBora bulamassan Golf 4 bak hemen hemen aynı araçlar zaten
Hocam pekde küçük değil bagaj hacmi tabi bora kadar olmasada şöyle diyeyim biz 4 kişilik aileydik fındık ayı,yaylaya vs giderdik + olarak bagajda bass kutusu vardı o halde bile sığıyordu her şeyimizKüçük Boracan o da biliyorum Bagaj hacminden dolayı Bora daha güzel sedan araç seviyorum ancak dediğin gibi golf 4 de tercihlerim arasında aynı yıllarda ki Passat 'da aynı motoru kullanıyor aslında ona da bakıyorum
Evet hiç küçük değil aslında tabi 330 Litreymiş Bora 455 Litre 120Litre fark varmış Hatchback araca göre 330 litre iyi şimdiki tenekelerin bir çoğu sunamıyor bunuHocam pekde küçük değil bagaj hacmi tabi bora kadar olmasada şöyle diyeyim biz 4 kişilik aileydik fındık ayı,yaylaya vs giderdik + olarak bagajda bass kutusu vardı o halde bile sığıyordu her şeyimiz
Doğru Geçen bir poloya bakmaya gittik araçta bagaj yoktu ciddiyim 2 tane piknik sepeti zor sığar yan yana şaka yapmıyorumEvet hiç küçük değil aslında tabi 330 Litreymiş Bora 455 Litre 120Litre fark varmış Hatchback araca göre 330 litre iyi şimdiki tenekelerin bir çoğu sunamıyor bunu
Hakkaten Jetta da konfor yok tek özelliği vw olması aşırı balon bir araçBen Borada bindim sürdüm 2015 Jetta`dan güzel hissettiriyor
2.0 lar yine fena değil ama .Gayyış gibiHakkaten Jetta da konfor yok tek özelliği vw olması aşırı balon bir araç
Hayır öyle düşünmüyorum ben konfor demedim his dedim eski araçlar her zaman güzel hissettirir. Konfor için Passat yol tutuşu için JettaHakkaten Jetta da konfor yok tek özelliği vw olması aşırı balon bir araç
Yol tutuşu iyi olabilir ama Jetta da Megane 3 daki kadar bile konfor yoktu o yüzden öyle dedim ama Passat alacak adam Jettayı düşünmez bile.Hayır öyle düşünmüyorum ben konfor demedim his dedim eski araçlar her zaman güzel hissettirir. Konfor için Passat yol tutuşu için Jetta