Dediğim gibi gittiğiniz işletmeyi değiştirmenizi tavsiye ederimAntep fıstığı, kaju, badem, fındık bunların hepsi var da 400gr. 350TL çok ya'hu. Kiloya 800+ yazıyor.
Anlatmak istediğim oydu zaten çiğler herkesin damak tadına uymayabilir.Çiğ ürün bunlar sıcak alma ihtimaliniz yok.
Ben aynı ürünü Tatbak'tan alıyorum, yakınınızda varsa öyle bir sirkülasyon var ki her zaman çok taze oluyor, yakınında olmayan online da alabilir.
Online Çiğ Karışık Kuruyemiş 500 Gr Siparişi | En Uygun Fiyatlı Çiğ Karışık Kuruyemiş 500 Gr ürünlerini sitemizden satın alabilirsiniz | Tatbak
Lezzetli Çiğ Karışık Kuruyemiş 500 Gr ürünlerimizi online sipariş verebilir kapınızdan teslim alabilirsiniz.www.tatbakonline.com
Hocam bu iyi mi yarım kilo 125 fiyat baya iyide 2 kilo alacam duruma göreÇiğ ürün bunlar sıcak alma ihtimaliniz yok.
Ben aynı ürünü Tatbak'tan alıyorum, yakınınızda varsa öyle bir sirkülasyon var ki her zaman çok taze oluyor, yakınında olmayan online da alabilir.
Online Çiğ Karışık Kuruyemiş 500 Gr Siparişi | En Uygun Fiyatlı Çiğ Karışık Kuruyemiş 500 Gr ürünlerini sitemizden satın alabilirsiniz | Tatbak
Lezzetli Çiğ Karışık Kuruyemiş 500 Gr ürünlerimizi online sipariş verebilir kapınızdan teslim alabilirsiniz.www.tatbakonline.com
Söylediğim gibi ben mağazasından alıyorum ve her zaman çok taze oluyor, online hiç almadım. Sadece bu ürünü değil çekirdek ve kavrulmuş karışık kuruyemiş de alıyorum, bence alınır her türlü.Hocam bu iyi mi yarım kilo 125 fiyat baya iyide 2 kilo alacam duruma göre
bi denenir hocam o zaman teşekkürler ankaradayım mağazası olsa gider bakardımda yok malesefSöylediğim gibi ben mağazasından alıyorum ve her zaman çok taze oluyor, online hiç almadım. Sadece bu ürünü değil çekirdek ve kavrulmuş karışık kuruyemiş de alıyorum, bence alınır her türlü.