Furkan1461
80+ Silver
Merhaba. Ben ordaki kisilerden biriyim. Orda dolandirici diyerek hata yaptim ozur diliyorum. Ileride de zaten abdullah abiyi seviyorum sozumu geri aliyorum dedim. @Abdullah Hacıgül
Dostum senin gibi insanların başımın üstünde yeri var. Beni her zaman eleştirin bu zaten benim istediğim bir şey ama örnekleri sen de görüyorsun. Bir düşüne biliyor musun bir forumun aktif üyelerine kaynakla birlikte açıklama yapmana rağmen aksine bununla ekstra olarak dalga geçiyorlar bu nasıl bir ortam veya bu ortamda Allah için soruyorum kim doğru olarak ne öğrenebilir?Şuanda yaşanan tartışma gerçekten çok gereksiz, hepimizin aynı markaları övüp aynı markaları kötülüyoruz ama farkında değiliz. Tekrardan forumda size yapılan saygısızlıklardan dolayı özür diliyorum. Konu daha fazla uzamadan kapanmalı.
Neye göre en iyisi acaba? Fiyatına göre cidden iyi fakat bu kadar ucuz olması normal mi sizce?Güzel kardeşim çünkü ben Monster ile birebir olan modeli incelemedim o benim bildiğim bir modeldi. Benim videosunu yaptığım model farklı o model de gerçektende o fiyata en iyisi
"Meyve veren ağaç taşlanır"Şu Dolandırıcı bu adam diyen şahısa GICIK KAPTIM özellikle Yani ne dolandırdığını görüyorda öyle bir mesaj atmış?
Zaten Gamepower,James Donkey gibi markaları F/P ürünlerinden dolayı satın alıyoruz
Parası Olan Zaten ASUS,MSİ Monitör alır
Haklılar da. Bu sistem performansına göre pahalı ama kaliteli parçalar var. Powerboost yok. Kronik sorunlu SSD yok. Parçaların hepsi Orta-Üst düzey parçalar.Pahalı diyince de "biz kaliteli sistemler topluyoruz siz başkalarının topladığı ucuz sistemleri alın" demişlerdi bana.
Böyle demeniz yanlış çünkü ben de dahil bir çok kullanıcı iki foruma da üye ve aktif olarak kullanmakta.Klasik Technopat üyeleri.
Kaliteli olabilir ama özelliklerine göre gereksiz pahalı.Haklılar da. Bu sistem performansına göre pahalı ama kaliteli parçalar var. Powerboost yok. Kronik sorunlu SSD yok. Parçaların hepsi Orta-Üst düzey parçalar.
Kimde power boost var 4 yıl önce 1300TL'ye bilgisayar toplarken başka f/p alternatif yok diye sistemde kullandığımız powerboost mu? hangisi?Haklılar da. Bu sistem performansına göre pahalı ama kaliteli parçalar var. Powerboost yok. Kronik sorunlu SSD yok. Parçaların hepsi Orta-Üst düzey parçalar.
En son Powerboost psu v3 te kullanıldı diye biliyorum.Kim de power boost var 4 yıl önce 1300TL'ye bilgisayar toplarken başka f/p alternatif yok diye sistemde kullandığımız powerboost mu? hangisi?
Tayfası diyor hani. Sende varsın bende.Kim ?