Neler Yeni

Malum kişiden AKP-HDP görüşmesine ilişkin ilk açıklama: “doğal ve doğru bir adım.”

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,303
İsim
Diyarhan
Ahahahah dün şey diyorlardı CHP hdp den yardım alacak CHP teröristlere emanet ediyor memleketi. Şimdi AKP seçmeni nasıl bir fırıldaklık yapacak kesin şey derler hdp li gençleri pkk ya kaptırmamak için bir adım.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Mert Can Ergün
Chpkk diyenler nerde acaba niye sesleri çıkmıyor

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,303
İsim
Diyarhan

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Ben mi durumu anlamıyorum? Aydınlatın beni.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Artık bir şeyler değişmeli bu ülkede ya Mansur Yavaş ya da son çare ümit Özdağ diğerlerinden bi s!m olmaz artık çıldıracağım bu nasıl ülke Atamın emaneti dayanmalıyım diyorum olmuyor bu nedir arkadaş?

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık bir şeyler değişmeli bu ülkede ya Mansur Yavaş ya da son çare ümit Özdağ diğerlerinden bi s!m olmaz artık çıldıracağım bu nasıl ülke Atamın emaneti dayanmalıyım diyorum olmuyor bu nedir arkadaş?
Mansur Yavaş'ı bilmem de Özdağ'dan olmaz aga

Alfha13

80+ Silver
R'nin r'sinin r'sinin r'sinin r'si. Adamlar siyaset nedir, nasıl yapılır'ın vücut bulmuş hali resmen.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Mansur Yavaş'ı bilmem de Özdağ'dan olmaz aga
ben Özdağı önceden desteklerdim ama sonra tek vaatinin mülteci sorunu olduğunu anladım ve vazgeçtim ama şuan ki siyasetçilere göre en azından hdpyi desteklemiyor toprağına önem veriyor zaten kendiside söylüyor Mansur Yavaş aday olsun diye ama eğer o aday olmazsa ben adaylığımı ortaya koyarım diyor adam sadece Türkiye'yi düşünüyor.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Özdağ ben Özdağı önceden desteklerdim ama sonra tek vaatinin mülteci sorunu olduğunu anladım ve vazgeçtim ama şuan ki siyasetçilere göre en azından hdpyi desteklemiyor toprağına önem veriyor zaten kendiside söylüyor Mansur Yavaş aday olsun diye ama eğer o aday olmazsa ben adaylığımı ortaya koyarım diyor adam sadece Türkiye'yi düşünüyor.
Aslında tek vaati mülteci değil,sadece mültecilere en çok ses çıkaran parti oldu
Medyada sadece mülteci vaati varmış gibi yayınlıyor.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
ben Özdağı önceden desteklerdim ama sonra tek vaatinin mülteci sorunu olduğunu anladım ve vazgeçtim ama şuan ki siyasetçilere göre en azından hdpyi desteklemiyor toprağına önem veriyor zaten kendiside söylüyor Mansur Yavaş aday olsun diye ama eğer o aday olmazsa ben adaylığımı ortaya koyarım diyor adam sadece Türkiye'yi düşünüyor.

Aslında tek vaati mülteci değil,sadece mültecilere en çok ses çıkaran parti oldu
Medyada sadece mülteci vaati varmış gibi yayınlıyor.
Adamın kadrosu boş beleş. Hepsi ya AKP ya MHP'den gelme. Olmadık gaflara imza atıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom