Neler Yeni

Mâlum kişinin Elon Musk'tan mavi tik indirimi istemesi

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Ben de günlerdir bunu düşünüyordum, mavi tik ücretini nasıl ödeyecek bu halk diye... En büyük sorunlardan biri çözüldü çok şükür. Bazıları konuşur, bazıları yapar, size de bir şey beğendiremiyoruz(!)
valla hocam cumhur başkanımız sağ olsun bende nasıl mavi tik alırım diye evde yatakda debeleniyordum

İceWolf

80+ Silver
Malum kişi bence hakaret kapsamına girmez.
Kelime olarak muallak bir kelime. Üstüne ne yüklersen o anlama gelir. Bir hayırsever için kullanırsan farklı, bir tecavüzcü için kullanırsan farklı, bir katil için kullanırsan farklı anlama gelir. Muhalif kesiminde o kelimenin arkasına neler gömdüğüde belli. Yasallığı şüpheli fakat ahlaki değil yani.

Bu arada seninle ilgili değil ama ABD deki FÖTÖCÜ köpeklerine saygıdan eğilen bükülen muhalif bazı isimlerin Türkiyedeki insanlara acımasızca hakaret ve iftira atmalarını görmek çok üzücü.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Faruk Sancar
Kelime olarak muallak bir kelime. Üstüne ne yüklersen o anlama gelir. Bir hayırsever için kullanırsan farklı, bir tecavüzcü için kullanırsan farklı, bir katil için kullanırsan farklı anlama gelir. Muhalif kesiminde o kelimenin arkasına neler gömdüğüde belli. Yasallığı şüpheli fakat ahlaki değil yani.

Bu arada seninle ilgili değil ama ABD deki FÖTÖCÜ köpeklerine saygıdan eğilen bükülen muhalif bazı isimlerin Türkiyedeki insanlara acımasızca hakaret ve iftira atmalarını görmek çok üzücü.
Ben iyi anlamda kullanıyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)