valla hocam cumhur başkanımız sağ olsun bende nasıl mavi tik alırım diye evde yatakda debeleniyordumBen de günlerdir bunu düşünüyordum, mavi tik ücretini nasıl ödeyecek bu halk diye... En büyük sorunlardan biri çözüldü çok şükür. Bazıları konuşur, bazıları yapar, size de bir şey beğendiremiyoruz(!)
Kelime olarak muallak bir kelime. Üstüne ne yüklersen o anlama gelir. Bir hayırsever için kullanırsan farklı, bir tecavüzcü için kullanırsan farklı, bir katil için kullanırsan farklı anlama gelir. Muhalif kesiminde o kelimenin arkasına neler gömdüğüde belli. Yasallığı şüpheli fakat ahlaki değil yani.Malum kişi bence hakaret kapsamına girmez.
6li masanın icraatını duydun mu peki andhhsahdgjajsKeşke daha önemli şeylerle ilgilense.Mesela ekonomi gibi..
Ne alaka birader ***** mısın???6li masanın icraatını duydun mu peki andhhsahdgjajs
Ne alaka birader ***** mısın???
Mallık bı durum varsa senin yaptığındir konuyu açan sensin cunkuNe alaka birader ***** mısın???
Aynen kanka konuyu ben açtım xdMesaj otomatik birleştirildi:
Mallık bı durum varsa senin yaptığındir konuyu açan sensin cunku
Ben iyi anlamda kullanıyorumKelime olarak muallak bir kelime. Üstüne ne yüklersen o anlama gelir. Bir hayırsever için kullanırsan farklı, bir tecavüzcü için kullanırsan farklı, bir katil için kullanırsan farklı anlama gelir. Muhalif kesiminde o kelimenin arkasına neler gömdüğüde belli. Yasallığı şüpheli fakat ahlaki değil yani.
Bu arada seninle ilgili değil ama ABD deki FÖTÖCÜ köpeklerine saygıdan eğilen bükülen muhalif bazı isimlerin Türkiyedeki insanlara acımasızca hakaret ve iftira atmalarını görmek çok üzücü.
6 lı masanın icraatlerini görmemeni şimdi anladım. Sizin için çok üzüldüm. Umarım en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.Mallık bı durum varsa senin yaptığındir konuyu açan sensin cunku
Sizde.Ne alaka birader ***** mısın???
Sen ne diyon aga6 lı masanın icraatlerini görmemeni şimdi anladım. Sizin için çok üzüldüm. Umarım en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Amin
Sizde.
DuaSen ne diyon aga
De ayrı